Próbáld ki ingyen és nyerj 100.000 Ft-nyi szépészeti kezelést!

Frissítve: 2010. júl. 21., 05:00 | Megtekintve: 3513

A Royal Clinics a belváros új orvos-esztétikai, arcápolási, testkezelési és egészségmegőrző szolgáltatásokat nyújtó központja. Most ingyen próbakezelést kapsz, ami mellé értékes ajándékutalványokat is nyerhetsz!


A Royal Clinics patinás környezetében ránctalanítás, feszesítés, nyak- és dekoltázsápolás, hajhullás kezelése, cellulit és laza bőr orvoslása, terhesség utáni alakformálás, garanciás szőrtelenítés és más szépészeti kezelések zajlanak.

Elsőként minden esetben személyes konzultáció zajlik, ahol műszeres felméréssel információt kapunk testünk pillanatnyi összetételéről (pl. BMI, a test izom-zsír-folyadék háztartásának állapota, a test arányossága, elhízás vagy túlsúly mértéke, stb.). Arckezelést megelőzően mikrokamerával megnézhetjük ráncainkat, pigmentfoltjainkat, felmérve a bőr állapotát. A Royal Clinics plasztikai sebésze pedig azokat segíti, akik esztétikai beavatkozáson kívánnak részt venni.

A Royal Clinics központ a sztárok körében is igen népszerű. Polyák Lillla énekesnő és Király Linda a Royal Clinics-et választották a rendszeres szépítkezés helyszínéül.

Király Linda nyomásterápián

A központ szlogene, miszerint: „Az Ön bőre, a mi felelősségünk”, igazán megvalósul. Ajánljuk a Royal Clinics megoldásait mindazoknak, akik egészségesebb, szebb arcra, alakra vágynak, és ehhez felelős hozzáállású szakembereket keresnek.

Regisztrálj és nyerj 100.000 Ft értékű ajándékutalványt!

Ha szeretnél egyet a 3 db 100.000 Ft értékű ajándékutalványból, melyet a Royal Clinics-nél válthatsz be az általad választott kezelésekre, nem kell mást tenned, mint regisztrálni az ingyenes próbakezelésre a royalclinics.hu oldalán. Így nem csak ingyen próbálhatod ki a központot első alkalommal, de esélyed van rá, hogy nagy értékű kezeléseket nyerj.

Regisztrálj te is!



Ajánljuk még


Kommentek

reka – 2010. júl. 21., 13:13

ha rákattintasz oda ahol jelentkezni kell, akkor azon az oldalon találsz egy legördülő menüt, ahol ki lehet választani a kezeléseket


Dorka – 2010. júl. 21., 11:29

milyen kezelést lehet választani?