Játék! Nyerj 2 személyes wellness hétvégét a Hotel Hasikba!

Frissítve: 2011. dec. 2., 05:00 | Megtekintve: 1911

Elérkezett a december, közeleg a karácsony és a szilveszter. Izgalmas készülődés, ráhangolódás, mi azonban már az ünnepek utáni időszakra is gondolunk aktuális nyereményjátékunkkal, ahol te és párod egy kényeztető wellness hétvége keretében pihenhetsz!

2 személyes, 2 főre szóló, félpanziós wellness hétvégét nyerhetsz a festői Bakonyban található 4 csillagos Hotel Hasik szállodába, ha játszol a Vanity és a Hotel Hasik közös nyereményjátékán!

A négycsillagos hotel csodás helyen, egy apró zsákfaluban, Döbröntén létesült. A Bakony lankás dombvidékén található települést nem csak nyugalmassága, rendezettsége, hanem a minden évszakban megújuló erdők, mezők, és a török időkből fennmaradt Himfy várrom is különlegessé teszik.

A szálloda

Az egykori panzió szállodává fejlesztése négy lépcsőben történt, új szárnyak, külső medence, teniszpályák, minigolfpálya, elegáns étterem, belső úszómedence épült wellness-szolgáltatásokkal, jakuzzival, konditeremmel. A 38 szobás szálloda jelenlegi formáját 2005-ben nyerte el. A számos közlekedő, egymáshoz kapcsolódó tér levegőssé, világossá teszi a szállodát, a folyamatos bővítések hatására egyedi épületegyüttes született meg. A szobák alapterületükben, stílusukban és hangulatukban különbözőek − igazodva a vendégek sokszínű elvárásaihoz. A hotel adottságai és szolgáltatásai a test és lélek együttes regenerálódását biztosítják. A szálloda kertje az aktív és a passzív pihenés kedvelőinek, a családosoknak is sok lehetőséggel szolgál.

Lovarda

Saját lovardával is rendelkeznek, amely a legmagasabb magyarországi minősítésű, „öt patkós”. A természet felfedezői lóháton vagy kétkeréken ismerkedhetnek meg a Bakony csodáival.

Étterem, rendezvény

Az I. kategóriájú étterem 100 fő kényelmes étkezését biztosítja, egyéni és csoportos étkezésekhez − állófogadások, üzleti, illetve magánjellegű étkezések, eljegyzések, ballagások − egyaránt kitűnően alkalmas. A Hasik Hotel kiválóan alkalmas egyedülálló rendezvények megszervezésére, lebonyolítására: a kis létszámú vezetői tréningektől a vállalati csapatépítésig, a családi évfordulók megünneplésétől az esküvőig. A hotel különleges ajánlatai közé tartozik, hogy már 60 fős létszámtól lehetőség nyílik zártkörű rendezvények lebonyolítására, s igény szerint lehetőség van bor-, pálinka-,
sajt-, csokoládékóstolásra.

Nyereményjáték!

Mit kell tenned, hogy tiéd legyen a 2 főre szóló, 2 éjszakás félpanziós wellness hétvége?

Menj fel a Hotel Hasik megújult weboldalára, www.hasik.hu, és a nyitóoldal közepén, jobb oldalt található Hírlevél feliratkozás résznél iratkozz fel a hírlevélre úgy, hogy a vezetékneved elé odaírod hogy vanity (pl: ha Kovács a vezetékneved, akkor vanityKovács, keresztnévhez nem kell) megadod az email címed és már részt is veszel a sorsoláson!

A nyereményjáték 2011. december 2-án indul és 2012. január 2-ig tart, sorsolás 2012. január 3-án!

A nyertest a Hotel Hasik a hírlevél feliratkozáson megadott email címén értesíti!

Szerencsés játékot, és kellemes decemberi készülődést!


Ajánljuk még


Kommentek

hilda76 – 2011. dec. 4., 16:51

váóó, játszottam! :)


Sanyi – 2011. dec. 3., 14:14

Még több ilyen nyereményjátékot akarunk :)


Kati – 2011. dec. 2., 11:36

Szuper, nagyon szép ez Hotel remélem én nyerek a nyereményjátékon :)


Nem lehet kommentelni.