Nyerj luxus nyaralást az Aphrodite Hotel-ba!

Frissítve: 2011. ápr. 23., 05:00 | Megtekintve: 3921

Az utóbbi időben kevés időtök jutott egymásra a pároddal? Romantikus hétvégére vágysz? Ismerkedj meg Zalakaros legújabb 4 csillagos szállodájával és nyerj!


Akár csupán exkluzív környezetben szeretnél kikapcsolódni, akár romantikus élményekre vágysz, a Hotel Venus új szárnya, a Hotel Aphrodite körágyas-jakuzzis-pezsgőfürdős lakosztályánál jobbat nem is találhatnál. Vár a pihentető, fantasztikus wellness környezet Zalakaroson!

A körágyas-jakuzzis-pezsgőfürdős szobában

Az eleganciát, nyugalmas és meleg hangulatot sugárzó szobához tartozik nagy méretű erkély, minibár, kanapé, illetve extra méretű és vastagságú körágy. A mediterrán stílusú fürdőszobában a jakuzzi-pezsgőfürdő mellett hajszárító és fürdőköpeny is alapfelszereltség.

A Hotel Venus egy Európában egyedülálló wellness-strand és gyógyfürdő-komplexumtól 97 m-re található, mely a pihenést, gyógyulást és wellness élményeket egyedülálló szintre viszi. A szobák berendezése és a kilátás is egyedi és csodálatos. Ráadásul a hotel éttermébe a friss, bio alapanyagok a szállodától 3 km-re lévő Garabonciás Farmról érkeznek, a látványkonyhában pedig a vendégek figyelemmel kísérhetik az ételkészítés folyamatát is.

Ha szeretnél egy kellemes hosszú hétvégét tölteni pároddal, a boldog estéket és romantikus hangulatot itt megtalálod, neked csak el kell engedned magad. Nézd meg és foglald le a szobákat a Hotel Aphrodite oldalán!

A szobaár tartalmazza a bőséges, egészséges büféreggelit, a Római fürdő korlátlan használatát (élménymedence, jeges csobbanó medence, vízsugaras medence), szaunákat (finn-és infra), bizánci gőzfürdőt, az asztaliteniszterem, könyvtár, fitnessterem és a klubhelyiség használatát és a vezeték nélküli internet-csatlakozást is. Április végétől elkészül a squash pálya is, csigalépcsős Bacchus bárral egybekötve.

Iratkozz fel és nyerj!

Nyerj két napot magadnak és kedvesednek! Ha most feliratkozol a hotelvenus.hu vagy a hotelaphrodite.hu oldalon a hírlevélre, akkor részt veszel egy nyereményjátékon.

A nyeremény 2 fő részére 2 éjszakára szóló utalvány Zalakaros legújabb 4 csillagos szállodájába, az Aphrodite Hotelba. Ne hagyd ki a lehetőséget, hogy elő-nyaralásként egy pihentető hétvégében legyen részed!



Ajánljuk még


Kommentek

nicknév – 2011. ápr. 15., 12:07

játszottam! szeretnék nyerni!