Wellness blog

Nyerj luxus nyaralást az Aphrodite Hotel-ba!

Frissítve: 2011. ápr. 23., 05:00 | Megtekintve: 3921

Az utóbbi időben kevés időtök jutott egymásra a pároddal? Romantikus hétvégére vágysz? Ismerkedj meg Zalakaros legújabb 4 csillagos szállodájával és nyerj!

Akár csupán exkluzív környezetben szeretnél kikapcsolódni, akár romantikus élményekre vágysz, a Hotel Venus új szárnya, a Hotel Aphrodite körágyas-jakuzzis-pezsgőfürdős lakosztályánál jobbat nem is találhatnál. Vár a pihentető, fantasztikus wellness környezet Zalakaroson!

Olvass tovább »



Nyerj belépőt és kényeztetést az Oriental Spa- és Fitneszközpontba!

Frissítve: 2010. dec. 18., 04:00 | Megtekintve: 2411

Nyugalom – talán az egyik legértékesebb dolog civilizációkban. Sokat dolgozunk, rohanunk, egyre kevesebb a lehetőség a pihenésre, ellazulásra. Nyerj velünk pihentető pillanatokat!

Pár óra alatt is rengeteg jót tehetünk magunkkal, ha megtaláljuk a megfelelő helyet, ahol szakértő kezek simítják ki idegeinket és ráncainkat. Játssz az Oriental Spa nyereményjátékán a pihentető ajándékokért!

A város belső részén a helyhiányból adódóan kevés az igazán méretes spa, ahol nem csak fürdőkádakban pancsolhatunk, hanem valódi medencékben, igazi szaunákban nyújtóztathatjuk ki lelkünket és tagjainkat, ezért egy egészen apró utazásra invitálunk mindenkit.

A keleties hangulatú Oriental Spa a szó szoros értelmében egész nap, reggel 7-től este 10-ig várja a megfáradt vendégeket, beugorhatnak egy rövid felfrissülésre, de eltölthetnek itt egy egész napot is – van mivel.

Olvass tovább »


Minden héten wellness hétvége a parfumcenter.hu-n!

Frissítve: 2010. dec. 2., 06:00 | Megtekintve: 2223

Találj karácsonyi ajándékot a parfumcenter.hu-n és töltődj fel energiával wellness hétvégéink egyikén!

Regisztrálj adventi nyereményjátékunkra és szabadulj fel a mindennapos rohanás alól a nyugalom szigetén, Sárváron, Balatonszárszón, Keszthelyen vagy Zalakaroson!

Olvass tovább »



Őrületes őszi akciók az Oriental Spa- és Fitneszközpontban

Frissítve: 2010. okt. 12., 05:00 | Megtekintve: 2017

Nyugalom – az egyik legértékesebb dolog. Jöjjön el most és próbálja ki az Oriental Spa szolgáltatásait kedvezményes áron! Keddenként pedig partnere jegyét mi fizetjük.

Pár óra alatt is rengeteg jót tehetünk magunkkal, ha megtaláljuk a megfelelő helyet, ahol szakértő kezek simítják ki idegeinket és ráncainkat. Használja ki a páratlan akciókat most októberben!

Olvass tovább »


Nyerj wellness hétvégét a Hotel Venus-ba!

Frissítve: 2010. júl. 6., 05:00 | Megtekintve: 3376

A zalakarosi Hotel Venus***+ nevét az isteni bolygóról kapta, aki a szépség és szerelem ötvöződése jegyében született meg. Nyerj egy álomhétvégét ebben a pihentető, fantasztikus wellness környezetben!

Egy Európában egyedülálló wellness-strand és gyógyfürdő-komplexumtól 97 m-re található a Hotel Venus***+. Aki igazi pihenésre, kikapcsolódásra vágyik, és mind testileg, mind lelkileg kívánna megszépülni, vagy a párkapcsolatát megfiatalítani, elmélyíteni, az a legmegfelelőbb helyen jár, Zalakaroson a Hotel Venus***+ szállodában.

Olvass tovább »