Nyerj wellness hétvégét a Hotel Venus-ba!

Frissítve: 2010. júl. 6., 05:00 | Megtekintve: 3376

A zalakarosi Hotel Venus***+ nevét az isteni bolygóról kapta, aki a szépség és szerelem ötvöződése jegyében született meg. Nyerj egy álomhétvégét ebben a pihentető, fantasztikus wellness környezetben!


Egy Európában egyedülálló wellness-strand és gyógyfürdő-komplexumtól 97 m-re található a Hotel Venus***+. Aki igazi pihenésre, kikapcsolódásra vágyik, és mind testileg, mind lelkileg kívánna megszépülni, vagy a párkapcsolatát megfiatalítani, elmélyíteni, az a legmegfelelőbb helyen jár, Zalakaroson a Hotel Venus***+ szállodában.

Élvezd az igazi wellness életet!

A Hotel Venus***+ a vendégek igényeit kielégítve a elősegíti a relaxálását és pihenését. A Hotel Venus***+-ban töltött napok elfelejthetetlenek és emlékezetesek. Itt garantáltan egy percet sem fogsz unalommal, stresszel tölteni!

A pihenést és gyógyulást meleg vizes medence, jakuzzi, finn és infra szaunák, fittness- és billiárd terem használat, asztalitenisz, masszázs, gyógyászat segíti. A szobák többsége csodálatos kilátást nyújt a Gyógyfürdőre, illetve az azt körülvevő zöld övezetre.

A hotel különleges wellness ajánlatai között olyan testre szabott érdekességek is szerepelnek, mint Anya és Lánya csomag, Gyertyafényes éjszakai fürdőzés, Vissza a természetbe vagy Nászutas ajánlat.

A szálloda étteremébe a friss, „több, mint bio” alapanyagok a szállodától 3 km-re lévő Garabonciás farmról érkeznek. Idén készült el az étterem új, tágas Korintosz terme is, melynek falait gyönyörű festmények díszítik. A látványkonyhában vendégeink szemmel kísérhetik az ételkészítés művészetét.

Hotel Venus***+ “…ahol saját kertünkből főzünk”

Játssz a Hotel Venus***+ nyereményjátékán és vidd el a 2 éjszakára szóló fődíjat! Ha ez nem sikerülne, még mindig garantáltan vár rád egy kedvezményes kupon.

Így tudsz játszani:

Kattints ide, a hotel honlapjára és az oldal közepén jobb oldalt található Hírlevél hasábban add meg nevedet és e-mail címedet. Így feliratkozol a Hotel Venus***+ hírlevelére és részt veszel a nyereményjátékon.

A nyereményjáték 2010. július 6-tól augusztus 6-ig tart.

A győztes nyereménye:

1 fő részére 2 éjszaka luxus szobában történő elhelyezés a zalakarosi Hotel Venus***+-ban:

- reggelis ellátás,
- a Római fürdőben az élmény- és vízsugaras medence, Bizánci gőzfürdő, hidegvizes csobbanómedence, a szaunák /finn-és infra/, fittnessterem, asztaliteniszterem használatával,
- Internet /Wi-fi/ elérhetőség,
- 1* szolárium,
- 1 órára kerékpárkölcsönzés,
- 1 óra billiárd és
- 1* jakuzzi használat.

Kupon minden játékosnak:

10% kedvezmény vagy luxus szobai elhelyezés azoknak, akik nem kerültek ki győztesekként:



Ajánljuk még

Nyerj luxus nyaralást az Aphrodite Hotel-ba!


Kommentek

wellness akciókhttp://wellness-hotelek.info– 2011. febr. 11., 13:11

Én akarom megnyerni! feltéve ha lesz még ilyen akció!!!!


Péter – 2010. júl. 7., 11:38

Szuper jó ez a hotel!! Remélem én nyerem a wellness hétvégét :)