Itt a divatrajongók Farmville-je!

Frissítve: 2010. júl. 25., 09:54 | Megtekintve: 2571

A Retail Therapy nevű Facebook játék olyasmi, mint a Farmville, de takarmány és jószágok helyett divatbutikkal, ruhákkal, ismert divatmárkákkal.


Nyisd meg és menedzseld saját butikodat, kreáld meg márkás cuccokba öltöztetett avatarodat és játssz együtt Facebook ismerőseiddel ebben a vadiúj divatjátékban.

A Retail Therapy nevű játékban saját ruházati üzleted üzemeltetése a cél, a termékek beszerzésétől egészen a bolt dekorálásáig. A Retail Therapy Facebook alkalmazás engedélyezése után meg kell alkotnod saját személyre szabott üzletvezető-képmásodat, aki a tetszés szerint elnevezhető üzletedben intézi az ügyeket.

Kevés pénzzel és termékkel indul a játék, a cél a lehető legnagyobb forgalom és legjobb márkák elérése. Divatrajongók számára örömteli kuriózum, hogy olyan valódi divatházak darabjai fordulnak elő a virtuális polcokon, mint a Banana Republic, Juicy Couture, Tory Burch, Diane von Furstenberg, Gap vagy a Topshop.

A Farmville-hez hasonlóan itt is egy online szomszédságot kell kialakítanod, ahol barátaiddal kölcsönösen tudjátok segíteni egymás üzletét – sőt, mások butikjának meglátogatására és az ottani vásárlásra is van lehetőség.

Próbáld ki te is a Retail Therapy-t – ha pedig már úgyis a Facebookon vagy és még nem tetted, csatlakozz a Vanity csoportjához is!



Ajánljuk még


Kommentek

krista – 2010. júl. 25., 09:56

ááááá ez dejó!!! :-)) én regisztrálok!