Férfiruházat blog

Hordd így a dzsekit és szívtipró leszel!

Frissítve: 2009. nov. 4., 18:00 | Megtekintve: 5974

A "kamionos" farmerdzseki örök darab, minden férfi ruhatárába befér, minden stílushoz jól áll. Adunk pár tippet, hogyan dobj fel egy régóta a szekrényedben álló, vagy újonnan beszerzett darabot!

Szexis rocker, laza grunge pasi vagy városi cowboy szeretnél lenni? Itt van pár tipp, mit vegyél fel a szekrényedben biztosan ott lapuló kamionos farmerdzsekihez a tuti hatás érdekében! Ezt a darabot tényleg minden évszakban lehet hordani, ráadásul a Levi’s 2009-es őszi/téli kollekciójában újabb koptatásokban is elérhető.

Olvass tovább »



Hogyan öltöztesd fel a pasidat?

Frissítve: 2009. okt. 15., 10:31 | Megtekintve: 3127

Hogyan változtathatod át a párodat, hogy mindig úgy nézzen ki, mintha divatlapból lépett volna ki?


Stílustippünkkel kiváló eredményt érhetsz el!

Olvass tovább »


Méretre szabott öltöny a BADO-tól

Frissítve: 2009. okt. 10., 08:01 | Megtekintve: 4003

Modern, igényes, elegáns megjelenés az üzleti életben és a mindennapokban, személyre szabva a BADO-tól.

A bado több évtizedes családi tradíciókat követve alkotja meg legmagasabb minőséget képviselő, egyéni igényekre szabott és konfekció termékeit az igényes férfiaknak, üzletembereknek.

Fotók: Balogh László

Egy méretre szabott öltöny nem csak jó megjelenést biztosít, de magabiztosságot és sikert is sugall. A bado individual méretre szabott öltönyök mindezt biztosítják, teljes és testreszabott kényelemmel párosítva.

Olvass tovább »



Az igazán komoly férfi így öltözik

Frissítve: 2009. okt. 8., 14:00 | Megtekintve: 3803

Üzletemberek, menedzserek, európai trendek szerint öltözködő férfiak figyelem! Megérkeztek a legújabb őszi-téli Pro Wear modellek.

Már kapható a Pro Wear férfiruházati márka legújabb kollekciója, melynek darabjait főként a 30-50 év közötti menedzserek számára ajánlják.

Olvass tovább »


Boxerek alváshoz és minden máshoz - pasiknak

Frissítve: 2009. szept. 27., 08:00 | Megtekintve: 2975

Az ágyban sok mindent csinálsz, egyedül és a pároddal is - minden alkalomra létezik egy tökéletes boxer! Csak humorosan :)

Korábbi Hálóruhák alváshoz és minden máshoz bejegyzésünk folytatásaként összeszedtük a férfiak igényeire szabott darabokat is.

Egyedül, tévé előtt, kényelmesen

Az esti focinézés, ágyban sörözgetés alkalmával a fő szempont a kényelem. De mégse fetrengj pucéran – egy simogató anyagú boxerbe bújva édesebb lesz az álmod.

Olvass tovább »