Méretre szabott öltöny a BADO-tól

Frissítve: 2009. okt. 10., 08:01 | Megtekintve: 4003

Modern, igényes, elegáns megjelenés az üzleti életben és a mindennapokban, személyre szabva a BADO-tól.


A bado több évtizedes családi tradíciókat követve alkotja meg legmagasabb minőséget képviselő, egyéni igényekre szabott és konfekció termékeit az igényes férfiaknak, üzletembereknek.

Fotók: Balogh László

Egy méretre szabott öltöny nem csak jó megjelenést biztosít, de magabiztosságot és sikert is sugall. A bado individual méretre szabott öltönyök mindezt biztosítják, teljes és testreszabott kényelemmel párosítva.

Az öltöny elkészítése rohanó világunk követeléseinek eleget téve egyszerű és gyors: csak a pontos méretekre van szükség, és a szövet kiválasztására. Anyagok, szabások és színek között válogatva összesen 150 lehetséges variácó létezik, bárki ízlésének és igényeinek eleget téve. Kiegészítésképpen a bado személyre és méretre szabott ingeket, hamarosan pedig nyakkendőket is kínál majd.

A bado öltönyök mind a legkiválóbb minőségű Zegna és Cerruti szövetekből készülnek. Különlegességként elérhető a Zegna egyik egyedülálló anyaga, a vicuña, ami egy igen ritka, az Andokban élő kecskefajta szőréből készült szövet.

A rendelés teljes egészében, könnyedén lebonyolítható egy személyes konzultáció során, ahol sor kerül a pontos méretek megadására és a szövetek kiválásztasára. Méretre szabott öltöny vásárlása esetén ajándékba egy inget kap minden vásárló, aki bemondja, hogy a Vanity-ről értesült az akcióról.

Látogass el te is a bado öltönyszalonba a saját személyre szabott, igényes, egyedi öltönyödért!



Kapcsolódó márkák: bado

Kapcsolódó üzletek: Bado Showroom - Pannónia utca


Ajánljuk még