Hordd így a dzsekit és szívtipró leszel!

Frissítve: 2009. nov. 4., 18:00 | Megtekintve: 5974

A "kamionos" farmerdzseki örök darab, minden férfi ruhatárába befér, minden stílushoz jól áll. Adunk pár tippet, hogyan dobj fel egy régóta a szekrényedben álló, vagy újonnan beszerzett darabot!


Szexis rocker, laza grunge pasi vagy városi cowboy szeretnél lenni? Itt van pár tipp, mit vegyél fel a szekrényedben biztosan ott lapuló kamionos farmerdzsekihez a tuti hatás érdekében! Ezt a darabot tényleg minden évszakban lehet hordani, ráadásul a Levi’s 2009-es őszi/téli kollekciójában újabb koptatásokban is elérhető.

Hogyan hordd a kamionos farmerdzsekit?

Íme néhány tanács, hogyan válhat a kamionos farmerdzseki a legnépszerűbb divattrendek részévé:

Grunge: Ha a grunge áll hozzád a legközelebb, akkor kamionos dzsekidet párosíthatod egy könnyű flanel felsővel (ezt ne tűrd be), kordnadrággal és Converse cipővel.

Rocker vagy emó: Ha ezt a stílust képviseled, akkor kamionos dzsekidet szűk pólóval (lehetőleg feketével), szűk fekete farmerral és fekete hegyes orrú csizmával vagy deszkás cipővel hordd. Mindezt egészítsd ki bátran néhány nagyobb, csillogó ezüst ékszerrel.

Városi cowboy: Lelked mélyén igazi cowboy vagy? Próbáld ki a kamionos farmerdzsekit egy kopott kordnadrággal, cowboy csizmával és fehér pólóval.

Modern: Ha modern és divatos külsőt szeretnél, akkor farmerdzsekidet hajszálcsíkos inggel, szűk fekete farmerral és elegáns fekete cipővel hordd.



Kapcsolódó márkák: Levi's


Ajánljuk még


Kommentek

Péter – 2009. nov. 4., 21:35

A rocker buzik igen...elég sok ilyen van...


Kalapács – 2009. nov. 4., 21:35

ki nem szarja le, az igazi rocker bármiben rocker marad \m/


Gábor – 2009. nov. 4., 19:39

Rockerek mióta hordanak hegyes orrú csizmát? Az a buziké! Pláne deszkás cipőt. Te jó ég.