A tökéletes farmer: Levi’s Curve ID

Frissítve: 2010. szept. 10., 05:00 | Megtekintve: 14091

Sok nő szerint tökéletes farmert találni "fájdalmasabb” küzdelem, mint a teljes fazongyanta. De a Levi’s Curve ID pont olyan, amire szükséged van, és ajándék táskát kapsz azért, ha felpróbálod.


A történelmében farmerek százai ígérték hiába a lábak hosszabbítását, a fenék kiemelését, és a derék hangsúlyozását. Mostanra emiatt sok nő azt hiszi, a tökéletes farmer nem is létezik. Az elmúlt évek világméretű női testalkat kutatásának befejeztével a Levi’s bemutatja a LEVI’S® CURVE ID-t, az egyedi fazonokat felsorakoztató kollekciót.

A farmerek történelmében először ezeket a darabokat tényleg a „valódi” nők testalkatának figyelembevételével tervezték meg. A Levi’s Curve ID az alkatot, nem pedig a méretet ünnepli, így a nőket nem derékméretük szerint határozza meg. A farmerek három különböző fazonban kaphatók:

A ‘Slight Curve’ fazon körülöleli a derekat és kiemeli a formákat. A Victoria Beckham típusú lányok alkatára fejlesztették ki. A comboknál szűkített, a popsit tökéletessé formálja. Kapható slim fit változatban szűk szárakkal. Várhatóan ez a farmer lesz a Levi’s® egyik szimbóluma.

A ‘Demi Curve’ fazon kiemeli a hölgyek arányait, formálja a derekat, finomítja az alkatot. Az Uma Thurman típusú lányok alkatára fejlesztette ki a Levi’s®. Ez a világ-klasszis fazon, skinny, egyenes, skinny bootcut fazonokban és 11 különféle színben kapható.

A ‘Bold Curve’ fazon az igazi női formák előtti tisztelgés és a nőies vonalak ünneplése. A Beyonce típusú lányoknak ajánljuk. A derekat körülöleli, nem áll el a háton és nem vág be sehol sem. Kapható egyenes, skinny, skinny bootcut fazonokban és a Levi’s® prémium kiképzések teljes skálájában, beleértve a szuper menő „fekete gyöngy” és a dögös „kék homok” árnyalatokat.

Próbáld fel, és táskát kapsz ajándékba!



Kapcsolódó márkák: Levi's


Ajánljuk még


Kommentek

mya. – 2010. szept. 17., 00:59

ja,tényleg tökéletes. a 180 centis, hosszú, vékony lábú modelleken: / nekem is hosszú a lábam, de sportolok ezért izmos és nem vékony... szóval nem tudom hogy rajtam is tökéletesen állna-e...


Ildy – 2010. szept. 11., 22:07

Köszi!!:)


Dudus – 2010. szept. 11., 19:26

19 990 ft. Sztem a méretválaszték elég nagy, bár ezt nem mondom biztosra!!:S


Ildy – 2010. szept. 11., 13:28

Mennyiért lehet beszerezni, és mégis milyen méretekben? XD