PRO WEAR Férfiruházati üzlet - Szolnok blog

Az igazán komoly férfi így öltözik

Frissítve: 2009. okt. 8., 14:00 | Megtekintve: 3803

Üzletemberek, menedzserek, európai trendek szerint öltözködő férfiak figyelem! Megérkeztek a legújabb őszi-téli Pro Wear modellek.

Már kapható a Pro Wear férfiruházati márka legújabb kollekciója, melynek darabjait főként a 30-50 év közötti menedzserek számára ajánlják.

Olvass tovább »



Pro Wear új kollekció és heti akciók

Frissítve: 2009. ápr. 9., 00:42 | Megtekintve: 1842

Jó hír az elegáns, divatot követő férfiaknak: megérkeztek a legújabb tavaszi Pro Wear termékek! Ráadásul a szolnoki márkaboltban minden héten új kedvezmények várják a vásárlókat, a Pro Wear Outletben pedig a korábbi kollekciók most akciósan kaphatók.

Megérkezett a 2009 tavaszi Pro Wear kollekció! A Pro Wear szolnoki márkaboltjában és az ország számos városában, a jelentősebb férfiruházati üzletekben kapható természetes alapú, kiváló minőségű, nyugat-európai kelmékből készülő, egymással jól variálható darabokból álló kollekciókat főként a 30-50 év közötti menedzserek számára ajánlják.

2009 tavaszától a Pro Wear termékek BASIC, CASUAL és BUSINESS termékcsoportokba kategorizálva kerülnek az üzletekbe, melynek célja, hogy segítse a vásárlókat a megfelelő öltözékek összeállításában.

Szolnokon, a Kossuth téri Pro Wear márkaboltban minden héten más terméket kínálnak engedménnyel, a törzsvásárlókat pedig állandó kedvezmény várja.
Szintén Szolnokon, a Széchenyi körúti Outlet üzletben pedig a korábbi szezonok Pro Wear termékeiből található óriási választék rendkívül kedvező áron.

Ha a legfrissebb európai trendeket követő eleganciára vágysz, az országos Pro Wear üzletlistában megtalálod, melyik bolt van a legközelebb hozzád!

Nézd meg az új Pro Wear kollekciót a divatkatalógusban.


Pro Wear - akció!

Frissítve: 2009. jan. 8., 17:35 | Megtekintve: 3466

Az európai trendeket követő férfiak hazai márkája, a Pro Wear nemrég megnyitotta második üzletét is, a szolnoki márkaboltban pedig 40%-os árengedménnyel várják a vásárlókat.

A cikkben található kedvezmények már nem aktuálisak.

Már megkezdődött a tél végi akció a szolnoki Pro Wear márkaboltban, ahol a Pro Wear termékek árából 40% engedményt kapnak a vásárlók.

A Pro Wear márkájú, legfrissebb európai divattrendeket követő, sportosan elegáns zakók, nadrágok, bluzonok és kabátok a legmagasabb minőségi elvárások szerint készülnek. A kollekciók egymással jól variálható darabjait elsősorban a 30-50 év közötti menedzsereknek ajánlják.

A vásárlók a Pro Wear termékekkel országszerte minden jelentősebb férfiruházati üzletben és épülő márkabolt hálózatuk immár két szolnoki üzletében is találkozhatnak.

December elején nyílt meg a második Pro Wear üzlet Szolnokon. A Széchenyi körúti Pro Wear Férfiruházati Outletben minden Pro Wear termék jelentős kedvezménnyel kapható. Egyéb öltözék-kiegészítők is találhatók az üzletben, így ingek, nyakkendők, kötött pulóverek, kardigánok, hosszú ujjú pólók, alsóruházat, övek, esernyők óriási kínálatából is válogathatnak a vásárlók.

Ajánljuk még:

Pro Wear kollekció a piactéren



Pro Wear – Lendület és elegancia

Frissítve: 2008. nov. 1., 10:21 | Megtekintve: 3153

Minden héten újabb akcióval kedveskedik vásárlóinak a Pro Wear férfiruházati üzlet október 29.-től, első születésnapja alkalmából.

A cikkben található kedvezmények már nem aktuálisak.

A Pro Wear márkájú férfi felsőruházati termékek először 2005-ben jelentek meg a hazai piacon. A legfrissebb európai divattrendeket követő, sportosan elegáns zakók, nadrágok, bluzonok és kabátok saját divattervezőjük elképzelései alapján, a legmagasabb minőségi elvárások szerint készülnek. A kollekciók alapanyagai természetes alapú, kiváló minőségű nyugat-európai kelmék. Az egymással jól variálható darabokat főként a 30-50 év közötti menedzsereknek ajánlják.

A vásárlók a Pro Wear termékekkel országszerte minden jelentősebb férfiruházati üzletben és épülő márkabolt hálózatuk első két szolnoki üzletében is találkozhatnak.

Első születésnapját ünnepeli a Pro Wear Férfiruházati üzlet Szolnokon. Ebből az alkalomból – október 29-től kezdődően – hat héten keresztül minden héten más Pro Wear termékekre vonatkozó kedvezménnyel kedveskednek a vásárlóknak. Egyéb öltözék-kiegészítők is találhatók az üzletben, így a Pro Wear termékeken kívül ingek, nyakkendők, kötött pulóverek, kardigánok, hosszú ujjú pólók, alsóruházat, övek, esernyők óriási kínálatából is válogathatnak a vásárlók.