Pro Wear új kollekció és heti akciók

Frissítve: 2009. ápr. 9., 00:42 | Megtekintve: 1842

Jó hír az elegáns, divatot követő férfiaknak: megérkeztek a legújabb tavaszi Pro Wear termékek! Ráadásul a szolnoki márkaboltban minden héten új kedvezmények várják a vásárlókat, a Pro Wear Outletben pedig a korábbi kollekciók most akciósan kaphatók.


Megérkezett a 2009 tavaszi Pro Wear kollekció! A Pro Wear szolnoki márkaboltjában és az ország számos városában, a jelentősebb férfiruházati üzletekben kapható természetes alapú, kiváló minőségű, nyugat-európai kelmékből készülő, egymással jól variálható darabokból álló kollekciókat főként a 30-50 év közötti menedzserek számára ajánlják.

2009 tavaszától a Pro Wear termékek BASIC, CASUAL és BUSINESS termékcsoportokba kategorizálva kerülnek az üzletekbe, melynek célja, hogy segítse a vásárlókat a megfelelő öltözékek összeállításában.

Szolnokon, a Kossuth téri Pro Wear márkaboltban minden héten más terméket kínálnak engedménnyel, a törzsvásárlókat pedig állandó kedvezmény várja.
Szintén Szolnokon, a Széchenyi körúti Outlet üzletben pedig a korábbi szezonok Pro Wear termékeiből található óriási választék rendkívül kedvező áron.

Ha a legfrissebb európai trendeket követő eleganciára vágysz, az országos Pro Wear üzletlistában megtalálod, melyik bolt van a legközelebb hozzád!

Nézd meg az új Pro Wear kollekciót a divatkatalógusban.



Kapcsolódó márkák: Pro Wear

Kapcsolódó üzletek: PRO WEAR Férfiruházati üzlet - Szolnok, PRO WEAR Férfiruházati Outlet - Szolnok


Ajánljuk még

Pro Wear - akció!