Pro Wear – Lendület és elegancia

Frissítve: 2008. nov. 1., 10:21 | Megtekintve: 3153

Minden héten újabb akcióval kedveskedik vásárlóinak a Pro Wear férfiruházati üzlet október 29.-től, első születésnapja alkalmából.


A cikkben található kedvezmények már nem aktuálisak.

A Pro Wear márkájú férfi felsőruházati termékek először 2005-ben jelentek meg a hazai piacon. A legfrissebb európai divattrendeket követő, sportosan elegáns zakók, nadrágok, bluzonok és kabátok saját divattervezőjük elképzelései alapján, a legmagasabb minőségi elvárások szerint készülnek. A kollekciók alapanyagai természetes alapú, kiváló minőségű nyugat-európai kelmék. Az egymással jól variálható darabokat főként a 30-50 év közötti menedzsereknek ajánlják.

A vásárlók a Pro Wear termékekkel országszerte minden jelentősebb férfiruházati üzletben és épülő márkabolt hálózatuk első két szolnoki üzletében is találkozhatnak.

Első születésnapját ünnepeli a Pro Wear Férfiruházati üzlet Szolnokon. Ebből az alkalomból – október 29-től kezdődően – hat héten keresztül minden héten más Pro Wear termékekre vonatkozó kedvezménnyel kedveskednek a vásárlóknak. Egyéb öltözék-kiegészítők is találhatók az üzletben, így a Pro Wear termékeken kívül ingek, nyakkendők, kötött pulóverek, kardigánok, hosszú ujjú pólók, alsóruházat, övek, esernyők óriási kínálatából is válogathatnak a vásárlók.



Kapcsolódó márkák: Pro Wear

Kapcsolódó üzletek: PRO WEAR Férfiruházati üzlet - Szolnok


Ajánljuk még

Pro Wear új kollekció és heti akciók

Pro Wear - akció!

Az igazán komoly férfi így öltözik

Megnyílt a legújabb Pro Wear márkabolt!