Roberto Cavalli blog

Az 5 legszebb Golden Globe ruha

Frissítve: 2010. jan. 18., 13:05 | Megtekintve: 7336

Tegnap kapták meg a Golden Globe díjat az év legjobb színésznői, akik erre az alkalomra lehető legszebb, legkülönlegesebb darabjaikat húzták elő a saját- vagy divattervezőjük szekrényéből.

A díjazottak és szobrocska nélkül maradtak egyaránt kiöltöztek a vörös szőnyegre – bár érdekes módon az általunk legjobbnak ítélt ruhák viselői közül senki nem kapott Golden Globe-ot. De rajongóik szempontjából mégis nyertesek lettek, hiszen a hírességekkel zsúfolt gálán ők néztek ki a legcsodásabban.

Olvass tovább »Franciásan elegáns, olaszosan trendi

Frissítve: 2008. márc. 2., 16:44 | Megtekintve: 7515

Vibráló, erőteljes színekkel és változatos táskaméretekkel köszönt ránk a tavaszi–nyári szezon 2008-ban is a Táskanet.hu Bőrdíszmű Webáruház lelkes csapata szerint.

Hamisítatlan olasz és francia divatot követ az, aki őket választja. A könnyed évszakokhoz könnyed színek párosulnak. A tavaly is divatos narancs és fémes tónusok mellett nem maradhatnak el a világos árnyalatok, vagyis a fehér, a törtfehér, a bézs, a krém. Ami pedig újdonság: a kirobbanó királykék, a kanárisárga, a fűzöld, az erős pink, és a különböző szin-átmenetes illetve lakkozott műbőr megoldások.

A Táskanet.hu egyik meghatározó márkája, a hetente friss kollekcióval előrukkoló David Jones mindezt megmutatja. Az eredetivel versenyző műbőr alapanyagok szép megmunkálást kaptak, amelyeket finom díszítések, virágmotívumok hangsúlyoznak. Jellemző az anyagok társítása, amely valóban egyedi megjelenést kölcsönöz a táskáknak.

A nyugati trendek a nagyobb méretű modelleket helyezik előtérbe, de talán a nyár tompít ezen egy kicsit és minden táskacsaládban megmutat egy-egy kisebb változatot is.

Nagy gondot fordítanak a tervezők a kellékekre, kiegészítőkre, amelyek nem csupán esztétikusak, de minőségileg is kifogástalanok, funkciójuknak maximálisan megfelelnek. A jól bejáratott modellek – bowling fazonú vagy A/4 méretű táskák – láthatóan szezonról szezonra megmaradva felfrissülnek, ugyanakkor mindig akadnak meglepő darabok is, a legújabb francia divatot követve.

A Táskanet.hu Bőrdíszmű Webáruház márkatermékei között jegyzik az olasz Piero Rossi bőrtáskákat, a bőrből és szintetikus anyagokból készült Nardini, Anna Panni exkluzív táskákat, valamint a Melanie, Bestini és Laurence C francia divattáskákat is.

Ajánljuk még:
h3. Táskanet.hu termékek a piactéren


Hová tűnik Victoria Beckham?

Frissítve: 2008. febr. 6., 16:10 | Megtekintve: 4240

A Spice Girls nosztalgia-turnéjának kellős közepén Victoria bejelentette, nincs már helye a színpadon, inkább divattervező lenne.

Mikor a Return of the Spice Girls világturné hatalmas felhajtás közepette útjára indult, Victoria még lelkesen egyeztetett Roberto Cavalli-val a fellépőruhákról, és nevetgélve magyarázta a riportereknek, milyen boldoggá teszik a régi idők megelevenedett emlékei. Úgy tűnik, azóta váratlan változások következtek be életében, ugyanis egyik fellépésük után hirtelen elhatározta, hogy örökre letudta az énekesi karrierrel járó kötelezettségeket.

“Már nem a show business az életem, én inkább főállású divattervező akarok lenni. Most dolgozom azon, hogy összeállítsak egy teljes csapatot, akikkel aztán kizárólag a divatra fogok koncentrálni. Én természetemnél fogva igazából nem vagyok egy előadói alkat, a tervezés a valódi hivatásom” – így magyarázta Beckhamné a döntést a kíváncsi riportereknek. “Különben is, csak azért vállaltam el a világturnét, hogy két gyermekem láthassa, anyuci valaha világhírű énekesnő volt.”

A lányok 1998 óta nem léptek együtt színpadra, de valószínűleg többé már nem is fognak – Victoria azt nyilatkozta, a hónap végéig hátra levő előadások után már soha életében nem fog énekelni, így rajongóik számára eljött az utolsó lehetőség, hogy a teljes Spice Girls-t lássák fellépni.

Ajánljuk még:
h3. Cavalli és a Spice Girls

Marc Jacobs rákellenes kampányaCavalli és a Spice Girls történelmet írnak

Frissítve: 2007. dec. 3., 12:01 | Megtekintve: 2513

Roberto Cavalli megtisztelve érzi magát, a Spice Girls pedig exkluzív külsővel turnézik - itt az első kép a ruhatervekről!

10 évvel kirobbanó sikereik után a divat és zene terén is új trendeket teremtő Spice Girls világkörüli turnéra indul. A friss girl power érzést új ruhákkal is szeretnék egyértelművé tenni, és a nemes feladathoz nem kisebb divattervező segítségét kérték, mint Roberto Cavalli.

Baby, Scary, Posh, Sporty és Ginger mind saját stílussal rendelkeznek, így természetesen a legendás tervező mindannyiuknak külön ruhatárat alkot. A lánycsapat, bár 1998 óta nem léptek együtt színpadra, azóta is aktívan befolyásolja a mindenkori női divatot – kiemelten Posh “Victoria Beckham” Spice – így Cavalli saját bevallása szerint őszinte megtiszteltetésnek veszi a feladatot.

„Mindig csodáltam Victoria Beckham stílusát. Mikor felvetette, hogy a Return of the Spice Girls világturné alkalmából minden fellépőruha tervezését szívesen rám bízná, azonnal igent mondtam” mesélte el a vállalkozás legelső lépését Cavalli. „Tíz éve egyedi külsejükkel teremtették meg saját védjegyüket, most pedig megtisztelnek azzal, hogy újraalkothatom utolérhetetlen, bálványozott stílusukat.” Az első kép után remélhetőleg hamarosan az egész kollekciót megnézhetjük majd.

Ajánljuk még:
h3. Roberto Cavalli blogbejegyzések


Kezdődhet a party: Cavalli for H&M reklám szpot

Frissítve: 2007. nov. 11., 10:00 | Megtekintve: 1848

Glamour, csillogás és az elmaradhatatlan leopárd mintás ruhák a partyn, amiről még Jessica Stam, a híres kanadai modell sem késett el.

====

“I am the party” – mondja Roberto Cavalli, aki nemcsak a reklámfilmben tűnik fel, hanem az ő firenzei olajfákkal és hatalmas kerttel körbevett, úszómedencés házában forgatták az egész filmet is. A produkció elkészítésében a Cavalli és H&M csapaton kívül több száz modell, fodrász, sminkes, stylist, technikus, hangmérnök vett részt. Roberto és felesége Eva mindenkivel barátságos volt, egyáltalán nem zavarta őket az állandó nyüzsgés.


Mit csinált a divatszakma Halloween napján?

Frissítve: 2007. nov. 5., 12:36 | Megtekintve: 3198

A mit-nél persze fontosabb a hogyan? Bármit tegyenek is a divatvilág hírességei halottak napján, a külsejük az, ami megszüli a lehető legújabb trendeket és kollekciókat.

Roberto Cavalli az idén sajátos jelmezt választott, és Karl Lagerfeldnek öltözött. A V magazin „Minden belefér” bulijának házigazdái, Stephen Gan és Gemma Ward pedig egészen másfajta istenségeket személyesítettek meg, mikor röpke két órányi sminkeléssel Vishnu és Lakshmi, a védelem és a szépség indiai isteneinek maszkíroztatták magukat.

A New York egyik legelőkelőbb szállodájában rendezett partin nem csak olyan ismert modellek vettek részt, mint Lisa Cant vagy Hilary Rhoda, de Benjamin Cho, Daria Werbowy, Chloe Sevigny és a Bob Dylan bőrébe bújt Josh Hartnett is meghívást kapott. A résztvevők szerint a legjobb jelmez díját mégis Edward Enninful nyerte el, mert a brit stylist-legenda a halál angyalának öltözött.


Cavalli Svédországba megy

Frissítve: 2007. okt. 30., 18:52 | Megtekintve: 1635

Hollywood kedvenc divattervezője a svéd H&M divatcégnek tervez.

Roberto Cavalli és a H&M együttműködése jegyében született meg az a 45 darabból álló kollekció, mely a 2007-2008-as szezont színesíti a svéd láncolat őszi-téli kínálatában. Cavalli 25 női ruhát tervez, főként estélyi öltözékeket, 20 modellt pedig férfiaknak, alsóruházattal és kiegészítőkkel együtt. A kollekció világpremierje 2007. november 8-án lesz a H&M üzleteiben.