Cavalli és a Spice Girls történelmet írnak

Frissítve: 2007. dec. 3., 12:01 | Megtekintve: 2513

Roberto Cavalli megtisztelve érzi magát, a Spice Girls pedig exkluzív külsővel turnézik - itt az első kép a ruhatervekről!


10 évvel kirobbanó sikereik után a divat és zene terén is új trendeket teremtő Spice Girls világkörüli turnéra indul. A friss girl power érzést új ruhákkal is szeretnék egyértelművé tenni, és a nemes feladathoz nem kisebb divattervező segítségét kérték, mint Roberto Cavalli.

Baby, Scary, Posh, Sporty és Ginger mind saját stílussal rendelkeznek, így természetesen a legendás tervező mindannyiuknak külön ruhatárat alkot. A lánycsapat, bár 1998 óta nem léptek együtt színpadra, azóta is aktívan befolyásolja a mindenkori női divatot – kiemelten Posh “Victoria Beckham” Spice – így Cavalli saját bevallása szerint őszinte megtiszteltetésnek veszi a feladatot.

„Mindig csodáltam Victoria Beckham stílusát. Mikor felvetette, hogy a Return of the Spice Girls világturné alkalmából minden fellépőruha tervezését szívesen rám bízná, azonnal igent mondtam” mesélte el a vállalkozás legelső lépését Cavalli. „Tíz éve egyedi külsejükkel teremtették meg saját védjegyüket, most pedig megtisztelnek azzal, hogy újraalkothatom utolérhetetlen, bálványozott stílusukat.” Az első kép után remélhetőleg hamarosan az egész kollekciót megnézhetjük majd.

Ajánljuk még:
h3. Roberto Cavalli blogbejegyzésekKapcsolódó márkák: Roberto Cavalli


Ajánljuk még

Hová tűnik Victoria Beckham?

Akarsz úgy kinézni, mint Amy Winehouse?


Kommentek