Laurence C blog

Franciásan elegáns, olaszosan trendi

Frissítve: 2008. márc. 2., 16:44 | Megtekintve: 7515

Vibráló, erőteljes színekkel és változatos táskaméretekkel köszönt ránk a tavaszi–nyári szezon 2008-ban is a Táskanet.hu Bőrdíszmű Webáruház lelkes csapata szerint.

Hamisítatlan olasz és francia divatot követ az, aki őket választja. A könnyed évszakokhoz könnyed színek párosulnak. A tavaly is divatos narancs és fémes tónusok mellett nem maradhatnak el a világos árnyalatok, vagyis a fehér, a törtfehér, a bézs, a krém. Ami pedig újdonság: a kirobbanó királykék, a kanárisárga, a fűzöld, az erős pink, és a különböző szin-átmenetes illetve lakkozott műbőr megoldások.

A Táskanet.hu egyik meghatározó márkája, a hetente friss kollekcióval előrukkoló David Jones mindezt megmutatja. Az eredetivel versenyző műbőr alapanyagok szép megmunkálást kaptak, amelyeket finom díszítések, virágmotívumok hangsúlyoznak. Jellemző az anyagok társítása, amely valóban egyedi megjelenést kölcsönöz a táskáknak.

A nyugati trendek a nagyobb méretű modelleket helyezik előtérbe, de talán a nyár tompít ezen egy kicsit és minden táskacsaládban megmutat egy-egy kisebb változatot is.

Nagy gondot fordítanak a tervezők a kellékekre, kiegészítőkre, amelyek nem csupán esztétikusak, de minőségileg is kifogástalanok, funkciójuknak maximálisan megfelelnek. A jól bejáratott modellek – bowling fazonú vagy A/4 méretű táskák – láthatóan szezonról szezonra megmaradva felfrissülnek, ugyanakkor mindig akadnak meglepő darabok is, a legújabb francia divatot követve.

A Táskanet.hu Bőrdíszmű Webáruház márkatermékei között jegyzik az olasz Piero Rossi bőrtáskákat, a bőrből és szintetikus anyagokból készült Nardini, Anna Panni exkluzív táskákat, valamint a Melanie, Bestini és Laurence C francia divattáskákat is.

Ajánljuk még:
h3. Táskanet.hu termékek a piactéren