David Jones blog

5 divatos választás tavaszra

Frissítve: 2008. ápr. 8., 12:55 | Megtekintve: 14370

A Vanity a 2008-as tavaszi-nyári divat trendi darabjai közt szemezgetett.

Nincs divattervező, akinek a 2008 tavaszi kollekciójában ne kaptak volna helyet a retro stílusú, geometrikus és kontrasztos minták. Akár élénk színekben játszik, akár a sötétebb palettából áll össze, a retro mintázatú ruhák idén is menetrendszerűen visszalopták magukat a köztudatba, ahogy ezt a Baby Phat és a Pimkie is észrevette.

A szafari stílusról senki nem tudja, hogyan került ismét a figyelem középpontjába, de a meleg idővel együtt bukkant fel idén tavasszal a pret-a-porter bemutatókon. Öves dzsekik, khaki szín és terepminta lesz a városi vadászok kötelező egyenruhája, nem feltétlenül a képen látható S.Oliver dzseki és Mango sort összeállításban.

Szinte törvényszerű, hogy a neonszínekben pompázó, kirívóan tarka irányzatokkal egyidőben néhány visszafogottabb, klasszikus stílust képviselő darab is divatba jön, hogy mindenki megtalálhassa az ízlésének és életvitelének megfelelőt az aktuális viseletek között. Idén a vakítóan fehér blúzok hódítanak, csipkés mintával vagy szegéllyel díszítve, mint pl. ezek a Guess és Etam darabok.

Az évszak legfontosabb divatkelléke mindenképpen egy káprázatosan színes ruhatár, most tavasszal nyugodtan elővehetjük a rikító pink blúzt, fűzöld szoknyát vagy citromsárga kiegészítőket a szekrény mélyéről. Minél tarka-barkább és harsányabb egy darab, annál jobban illene az új kollekciókhoz! Biztos befér a ruhatáradba ez a David Jones táska vagy Guess farmer is.

A trendi összhatás elérése érdekében 2008-ban a lapos sarkak, az egyszerű sport- és balerina cipők felé kell fordulnunk, persze egy kis csavarral. A színpompás, vidám stílus a lábbeliknél is érvényesül, az élénk vagy mintákkal díszített cipők minden tavaszi kollekcióban a legfontosabb helyet kapták, az Adidasnál és Pimkienél is.

Ajánljuk még:
h3. A Vanity piactér teljes kínálata



Franciásan elegáns, olaszosan trendi

Frissítve: 2008. márc. 2., 16:44 | Megtekintve: 7515

Vibráló, erőteljes színekkel és változatos táskaméretekkel köszönt ránk a tavaszi–nyári szezon 2008-ban is a Táskanet.hu Bőrdíszmű Webáruház lelkes csapata szerint.

Hamisítatlan olasz és francia divatot követ az, aki őket választja. A könnyed évszakokhoz könnyed színek párosulnak. A tavaly is divatos narancs és fémes tónusok mellett nem maradhatnak el a világos árnyalatok, vagyis a fehér, a törtfehér, a bézs, a krém. Ami pedig újdonság: a kirobbanó királykék, a kanárisárga, a fűzöld, az erős pink, és a különböző szin-átmenetes illetve lakkozott műbőr megoldások.

A Táskanet.hu egyik meghatározó márkája, a hetente friss kollekcióval előrukkoló David Jones mindezt megmutatja. Az eredetivel versenyző műbőr alapanyagok szép megmunkálást kaptak, amelyeket finom díszítések, virágmotívumok hangsúlyoznak. Jellemző az anyagok társítása, amely valóban egyedi megjelenést kölcsönöz a táskáknak.

A nyugati trendek a nagyobb méretű modelleket helyezik előtérbe, de talán a nyár tompít ezen egy kicsit és minden táskacsaládban megmutat egy-egy kisebb változatot is.

Nagy gondot fordítanak a tervezők a kellékekre, kiegészítőkre, amelyek nem csupán esztétikusak, de minőségileg is kifogástalanok, funkciójuknak maximálisan megfelelnek. A jól bejáratott modellek – bowling fazonú vagy A/4 méretű táskák – láthatóan szezonról szezonra megmaradva felfrissülnek, ugyanakkor mindig akadnak meglepő darabok is, a legújabb francia divatot követve.

A Táskanet.hu Bőrdíszmű Webáruház márkatermékei között jegyzik az olasz Piero Rossi bőrtáskákat, a bőrből és szintetikus anyagokból készült Nardini, Anna Panni exkluzív táskákat, valamint a Melanie, Bestini és Laurence C francia divattáskákat is.

Ajánljuk még:
h3. Táskanet.hu termékek a piactéren


David Jones, gyakorlat teszi a minőséget

Frissítve: 2007. dec. 1., 19:00 | Megtekintve: 3625

Ugyanaz a neve, mint a világ legrégebb óta működő szupermarketjének, ám ez a David Jones az egész világot kiszolgálja táskákkal.

A 20 éves múltra visszatekintő, francia cég komoly feltételeket szab a kifogástalan minőséggel kapcsolatban. A David Jones bemutatótermei hatalmasak, minden adott pillanatban legalább 900 terméket kell, hogy kínáljanak, minimum 800 nm-es területen elszórva. Kényelmes, közvetlenül a bejárat mellett helyet kínáló, tágas parkolót is biztosítanak, hogy vásárlóiknak ne okozhasson gondot a főként Hong Kongból és Kínából importált táskák hazacipelése. Van lehetőségünk persze más bőrárú kereskedésekben is megvásárolni az áhított táskát – nálunk jelenleg a Pólus Centerben és Törökbálinton találhatók David Jones kollekciókat bemutató üzletek.

Férfi és női kézitáskák, sporttáskák, bőröndök, iskolatáskák, pénztárcák és más egyéb kiegészítők találhatók a bőrből és szövetből készült, nem ritkán 50 vagy még több darabot számláló kollekciókban. Nagy hangsúlyt fektetnek arra, hogy minden szezonban újdonságokkal rukkoljanak elő, tervezőik mindig keresik az adott évszakhoz legjobban illő stílusokat, és a biztonság kedvéért szinte minden modelljüket 4-5 különböző színben dobják piacra. A David Jones boltok más, ismert márkákat is árusítanak, igyekeznek bőséges választékot és több stílust kínálni nem csak saját tervezésű táskáik, hanem minden általuk forgalmazott kollekció esetében.

Manapság a világ minden táján összesen 30 helyen vásárolhatunk tőlük minőségi táskákat és divatcikkeket. Európa számtalan országán kívül Marokkó, Algéria, Venezuela, Törökország és Kanada is az aktív David Jones partnerek közé tartozik.

Ajánljuk még:
h3. Táskák a piactéren