Roberto Cavalli sztár blog

Az 5 legszebb Golden Globe ruha

Frissítve: 2010. jan. 18., 13:05 | Megtekintve: 7336

Tegnap kapták meg a Golden Globe díjat az év legjobb színésznői, akik erre az alkalomra lehető legszebb, legkülönlegesebb darabjaikat húzták elő a saját- vagy divattervezőjük szekrényéből.

A díjazottak és szobrocska nélkül maradtak egyaránt kiöltöztek a vörös szőnyegre – bár érdekes módon az általunk legjobbnak ítélt ruhák viselői közül senki nem kapott Golden Globe-ot. De rajongóik szempontjából mégis nyertesek lettek, hiszen a hírességekkel zsúfolt gálán ők néztek ki a legcsodásabban.

Olvass tovább »



Hová tűnik Victoria Beckham?

Frissítve: 2008. febr. 6., 16:10 | Megtekintve: 4240

A Spice Girls nosztalgia-turnéjának kellős közepén Victoria bejelentette, nincs már helye a színpadon, inkább divattervező lenne.

Mikor a Return of the Spice Girls világturné hatalmas felhajtás közepette útjára indult, Victoria még lelkesen egyeztetett Roberto Cavalli-val a fellépőruhákról, és nevetgélve magyarázta a riportereknek, milyen boldoggá teszik a régi idők megelevenedett emlékei. Úgy tűnik, azóta váratlan változások következtek be életében, ugyanis egyik fellépésük után hirtelen elhatározta, hogy örökre letudta az énekesi karrierrel járó kötelezettségeket.

“Már nem a show business az életem, én inkább főállású divattervező akarok lenni. Most dolgozom azon, hogy összeállítsak egy teljes csapatot, akikkel aztán kizárólag a divatra fogok koncentrálni. Én természetemnél fogva igazából nem vagyok egy előadói alkat, a tervezés a valódi hivatásom” – így magyarázta Beckhamné a döntést a kíváncsi riportereknek. “Különben is, csak azért vállaltam el a világturnét, hogy két gyermekem láthassa, anyuci valaha világhírű énekesnő volt.”

A lányok 1998 óta nem léptek együtt színpadra, de valószínűleg többé már nem is fognak – Victoria azt nyilatkozta, a hónap végéig hátra levő előadások után már soha életében nem fog énekelni, így rajongóik számára eljött az utolsó lehetőség, hogy a teljes Spice Girls-t lássák fellépni.

Ajánljuk még:
h3. Cavalli és a Spice Girls

Marc Jacobs rákellenes kampánya


Cavalli és a Spice Girls történelmet írnak

Frissítve: 2007. dec. 3., 12:01 | Megtekintve: 2513

Roberto Cavalli megtisztelve érzi magát, a Spice Girls pedig exkluzív külsővel turnézik - itt az első kép a ruhatervekről!

10 évvel kirobbanó sikereik után a divat és zene terén is új trendeket teremtő Spice Girls világkörüli turnéra indul. A friss girl power érzést új ruhákkal is szeretnék egyértelművé tenni, és a nemes feladathoz nem kisebb divattervező segítségét kérték, mint Roberto Cavalli.

Baby, Scary, Posh, Sporty és Ginger mind saját stílussal rendelkeznek, így természetesen a legendás tervező mindannyiuknak külön ruhatárat alkot. A lánycsapat, bár 1998 óta nem léptek együtt színpadra, azóta is aktívan befolyásolja a mindenkori női divatot – kiemelten Posh “Victoria Beckham” Spice – így Cavalli saját bevallása szerint őszinte megtiszteltetésnek veszi a feladatot.

„Mindig csodáltam Victoria Beckham stílusát. Mikor felvetette, hogy a Return of the Spice Girls világturné alkalmából minden fellépőruha tervezését szívesen rám bízná, azonnal igent mondtam” mesélte el a vállalkozás legelső lépését Cavalli. „Tíz éve egyedi külsejükkel teremtették meg saját védjegyüket, most pedig megtisztelnek azzal, hogy újraalkothatom utolérhetetlen, bálványozott stílusukat.” Az első kép után remélhetőleg hamarosan az egész kollekciót megnézhetjük majd.

Ajánljuk még:
h3. Roberto Cavalli blogbejegyzések