Puma kollekció + kollekció + kollekció blog

Össze nem illő, retro kombinációk: Asos és Puma együtt

Frissítve: 2014. febr. 18., 16:22 | Megtekintve: 155895

A Puma és az Asos.com izgalmas közös kollekciójának fő jellemzője az olyan anyagok, ábrák, minták használata egy-egy ruhadarabon, amiről azt gondolnánk, ütik egymást.

2014 januárjában a PUMA sport-, és lifestyle márka 12 darabból álló közös kollekcióval jelentkezik a népszerű ASOS.com on-line divatáruházzal. A kollekciót a közkedvelt ’90-es évek divatja ihlette, keverve mai modern technikákkal, mintákkal, anyagokkal.

Olvass tovább »



Irány a vízpart! - A Puma fürdőruha kollekciója

Frissítve: 2013. máj. 25., 09:08 | Megtekintve: 72793

Itt az idő, hogy előkeressük a régit vagy beszerezzünk egy újat. A lényeg, hogy kényelmesen divatos legyen és emelje ki a legelőnyösebb testrészeinket... Egy jó fürdőruha alapkellék! Nézd meg, mit tartogat idén nyárra a Puma!

A PUMA idei bikini és úszónadrág kollekciójában garantáltan kényelmesen és divatosan vághatunk neki a forró napoknak. Legyen szó baráti strandröplabda-mérkőzésről, vízisíelésről, napozásról vagy csak a napernyő alatti ejtőzésről a Puma fürdőruháiban mindezt magabiztosan tehetjük meg.

Olvass tovább »


A Puma újdonságai, köztük Usain Bolt cipője

Frissítve: 2012. ápr. 20., 12:16 | Megtekintve: 3188

Usain Bolt, a világhírű sprinter stílusa által inspirált cipő mellett a Puma újragondolt klasszikusokkal örvendezteti meg a divatos sportolás kedvelőit idén.

Az UNDFTD és a Puma újabb közös termékeit, a Clyde Ballistic és a Clyde Luxe cipőket az élénk, vidám színek, a tökéletes kényelem és a sportolásra szabott részletek jellemzik.

Olvass tovább »



A jövővel versenyez a Puma motorsport kollekció

Frissítve: 2009. szept. 8., 12:51 | Megtekintve: 11959

Forma 1 versenyzők számára kifejlesztett, friss trendeknek megfelelő darabok kiadásával ünnepli a Puma a motorsportban eltöltött 10 évét.

A Puma jelentős mérföldkőhöz érkezett: idén 10 éve, hogy vezető szerepet tölt be az autó- és motorsport kategóriában. Az évforduló tiszteletére bemutatja a PUMA Motorsport 10th Anniversary elnevezésű ruha, cipő és kiegészítő kollekcióját, amely a pályára jellemző technikai teljesítményt a pályán kívüli divatviselettel ötvözi.

Olvass tovább »


Puma - Ducati motorsport kollekció

Frissítve: 2008. dec. 19., 13:39 | Megtekintve: 6407

Rómában megnyílt az első Ducati kávéház, ahova 2009-ben már a Puma - Ducati közös kollekciójának darabjait viselve ülhetnek be a motorsport rajongói.

Rómában nyílt meg a világ első Ducati Café-ja a Via delle Botteghe Oscure-on. A kávézót nagyszabású médiaesemény harangozta be, amelynek keretében bemutatkozott a Puma jövő évi Ducati kollekciója is.

Az együttműködés 2007-ben kezdődött, amikor a Puma a Ducati hivatalos ruhaszponzorává vált, mely kiterjed a MotoGP és a Superbike csapatok ruházatára, cipőire és kiegészítőire. Az új tavaszi-nyári kollekció a vásárlók igényei szerint vegyíti a versenyekre jellemző látványt, s frissítő dizájnelemként a kollekció minden darabja magán hordozza a klasszikus versenyek és sci-fi filmek jegyeit, melyek a motorsport lényegét és a nyerni akarást tükrözik.

A Ducati világszerte több fővárosban is nyit hasonló kávézókat a közeljövőben. A nagyszabású megnyitón készült további képeket a cikk folytatásában láthatjátok.

Olvass tovább »


Vissza a jövőbe a Pumával

Frissítve: 2008. okt. 1., 14:33 | Megtekintve: 2228

Rudolf Dassler új cipő kollekciójának szupermodern darabjai arra késztetnek minket, hogy a jelenből tekintsünk vissza egykori jövőképünkre.

A sport örökségében gyökerező, de egyben forradalmian új Rudolf Dassler by Puma egy modern divat-sport kollekció, amely a „Vissza a jövőbe” ötletéből született, a modernizmus kulturális törekvéseit tárja fel a dizájn és a technológia által. A kollekcióban a hagyományos cipőformák szupermodern fémhatású bőr kidolgozást kaptak.

Sprint Logo Patent, ára 59 970.-

Metropolis Boot, ára 54 990.-

Az őszi-téli szezon cipői a régi és az új találkozásának megtestesítői. A kollekció kiemelkedő darabja a Metropolis boot (azaz bakancs), amelynek formája a klasszikus kosaras cipőből ered, a nyelv és a fejrész viszont a „Vissza a jövőbe” dizájnnak köszönhetően dinamikusabb megjelenést kelt. A tépőzáras megoldás a retro stílust erősíti, a fémes bőr pedig kopott hatást kölcsönöz ennek a téli bakancsnak.

Elérhető a Westend -1 szinten, a Flash cipőboltban.


Puma kollekció a Pekingi Olimpiára

Frissítve: 2008. júl. 30., 17:58 | Megtekintve: 5077

Ösztöndíjas divattervezők alkották a hamarosan nálunk is kapható luxus kiegészítőket, melyeket a Puma sportolói a 2008-as olimpián fognak viselni.

Az idei olimpián a Puma olyan sportolókat szponzorál, akik a világ legtehetségesebbjei között vannak. A Central St. Martins hallgatói kapták a feladatot, hogy luxus-kiegészítőket tervezzenek a Puma új sprintcipőjéhez, az USAN-hoz – a terméken megjelenik a nyolcsávos Puma Runway grafika, a 2008 őszi-téli szezon jellegzetessége. A fődíjat a másodéves George Omerod érdemelte ki, az általa tervezet darabokat a Puma sportolói is hordják majd a pekingi olimpián.

„A fiatal tehetségek támogatása fontos célkitűzésünk. A hallgatók alkotásai egyedi divatelemmel gazdagítják a Runway kampányt és hozzájárulnak a márka részvételéhez az augusztusi olimpián” – mondta Jochen Zeitz elnök-vezérigazgató.

A képen többek között a győztes George Omerod által tervezett „Éremtáska” látható, amely ezüst és bronz színben is kapható. A nyertes kiegészítők 2008 augusztusától kaphatóak a Fashion Streeten (V. kerület Deák Ferenc utca 19) található márkaboltban.

Ajánljuk még:

További Puma cikkek a blogon


Régi Pumák új köntösben

Frissítve: 2008. jún. 4., 14:25 | Megtekintve: 1940

A Puma Black Label kollekciójával visszahozza a régi idők kedvenceit, a divatvilág legmodernebb irányzataihoz igazítva őket.

A „white label” kifejezést azon termékekre használjuk, amelyeket egy cég valaki mástól megvásárol, majd a saját elképzelései szerint alakítva ad el. Ennek elvén született meg a Black Label kollekció, azzal az eltéréssel, hogy a Puma most saját, régebben sikeres cipőit hozta új formába.

Női kollekció

A 2008. tavaszi-nyári szezonra készült, férfi és női Black Label kollekció természetesen a sportrajongókat célozza, mégis főként mindennapi viseletre tervezett, divatos és könnyed darabokból áll. Papucsok, tornacipők, szandálok és elegánsabb darabok közt válogathatunk, amelyeket a legújabb divatnak megfelelően alakítottak ki, a sportolók számára legelőnyösebb és legkényelmesebb megoldásokat használva. A teljes kínálat a Puma Black Label honlapon érhető el.

Férfi kollekció

A Black Label tökéletesen beleillik a Puma fokozatos arculatváltási tervébe. Májusi megjelenésekor bejelentette, hogy következő kollekciójukat a Project Runway győztese, Christian Siriano tervezi. Az utóbbi időkben egy limitált golfruházati kollekciót és egy luxus kézitáskát is piacra dobtak, illetve nemrég Hussein Chayalan azzal az ígérettel került a kreatív igazgatói pozícióba, hogy egy merőben újszerű sportruházati márkává fejleszti a Pumát.

Ajánljuk még:
h3. Hazai Puma üzletek


Trendi pumák golfütővel

Frissítve: 2008. márc. 28., 13:28 | Megtekintve: 5269

Egy sztár életének minden pillanatában elengedhetetlen a divatos külső, ezért Luke Wilson megtervezte a golfpályán kószáló férfiak Puma kollekcióját.

A hollywoodi körökben szenvedélyes sportemberként ismert Luke Wilson-ról kevés rajongója tudja, hogy saját helyet tartanak fenn számára a 40 legjobb golfjátékos toplistáján. A Puma felkérte őt és Johan Edfors svéd golfbajnokot néhány trendteremtő darab megtervezésére, így kettejük együttműködéséből született meg az új tavaszi kollekció, amit főleg az 1950-es évek sportruházati divatja ihletett.

„Élvezetes volt a Pumával együtt dolgozni, egyes darabok megtervezésével elég jól elszórakoztunk. Például lesz egy olyan cipőnk is, amit a golfpályán és az utcán egyaránt lehet hordani, mivel a talpáról egyszerűen levehetők a tüskék” – nyilatkozta Luke Wilson, aki ironikus módon a “Tenenbaum, a háziátok” című filmben teniszbajnokot alakított. „Ez a kollekció az én személyiségemet és stílusomat tükrözi, mert jól tudom, milyen nagy szükség van egy kis divatra a golfpályán.”

Ám a Puma honlapja szerint a tervezőpáros munkáját korántsem a tökéletes egyetértés jellemezte, mivel „Wilson főleg a sötét színeket, a kéket, feketét, a szimpla és szolid stílust részesíti előnyben, míg Edfors inkább az élénk, világos, neonzöld és pink darabok, a minél feltűnőbb hatás híve”.
A kollekció várhatóan két részletben jelenik meg, áprilisban és júniusban. Külön meglepetés, hogy a Wilson-Edfors darabokkal egy időben a női Puma golfkollekcióhoz is kiadnak néhány exkluzív kiegészítőt, amiről egyelőre annyit lehet tudni, hogy többek közt egy selyem-dzsörzsé póló és kötött felső is lesz benne.

Luke Wilson és Johan Edfors interjú:

Ajánljuk még:
h3. Hazai Puma üzletek