Régi Pumák új köntösben

Frissítve: 2008. jún. 4., 14:25 | Megtekintve: 1940

A Puma Black Label kollekciójával visszahozza a régi idők kedvenceit, a divatvilág legmodernebb irányzataihoz igazítva őket.


A „white label” kifejezést azon termékekre használjuk, amelyeket egy cég valaki mástól megvásárol, majd a saját elképzelései szerint alakítva ad el. Ennek elvén született meg a Black Label kollekció, azzal az eltéréssel, hogy a Puma most saját, régebben sikeres cipőit hozta új formába.

Női kollekció

A 2008. tavaszi-nyári szezonra készült, férfi és női Black Label kollekció természetesen a sportrajongókat célozza, mégis főként mindennapi viseletre tervezett, divatos és könnyed darabokból áll. Papucsok, tornacipők, szandálok és elegánsabb darabok közt válogathatunk, amelyeket a legújabb divatnak megfelelően alakítottak ki, a sportolók számára legelőnyösebb és legkényelmesebb megoldásokat használva. A teljes kínálat a Puma Black Label honlapon érhető el.

Férfi kollekció

A Black Label tökéletesen beleillik a Puma fokozatos arculatváltási tervébe. Májusi megjelenésekor bejelentette, hogy következő kollekciójukat a Project Runway győztese, Christian Siriano tervezi. Az utóbbi időkben egy limitált golfruházati kollekciót és egy luxus kézitáskát is piacra dobtak, illetve nemrég Hussein Chayalan azzal az ígérettel került a kreatív igazgatói pozícióba, hogy egy merőben újszerű sportruházati márkává fejleszti a Pumát.

Ajánljuk még:
h3. Hazai Puma üzletek



Kapcsolódó márkák: Puma


Ajánljuk még

Green Box Pack, a Puma őszi újdonsága

A jövővel versenyez a Puma motorsport kollekció

Megérkezett a Puma Trinomic Bluebird legújabb modellje!

Amerikai stílusú városi kerékpár a Pumától

A Puma újdonságai, köztük Usain Bolt cipője

Trendi pumák golfütővel

"Nem volt stílusom a főiskola alatt" - interjú a Puma tervezőjével

Megérkeztek a Puma DJ cipők Magyarországra

Irány a vízpart! - A Puma fürdőruha kollekciója