Pull and Bear blog

A Bershka megérkezett, a Pull&Bear hamarosan jön az Árkádba

Frissítve: 2013. aug. 24., 08:15 | Megtekintve: 131717

Egyre bővül a divatkínálatuk, most is újabb márka költözött az Árkádba! A Bershka augusztus 16-án nyitotta meg egyik legnagyobb üzletét, nemsokára pedig a Pull&Bear is vadiúj üzlethelyiséggel képviseli majd itt magát.

Az üzletet a legújabb Bershka-design szerint alakították ki, mely átláthatóságával és a termékek, kollekciók praktikus elrendezésével a vásárlók igényeit a legmagasabb színvonalon elégítik ki.

A Stradivarius már februárban üzletet nyitott az Árkádban, de a Pull&Bear is hamarosan megjelenik.

Olvass tovább »



Máris szállingóznak az őszi trendek

Frissítve: 2010. aug. 2., 05:00 | Megtekintve: 7595

Mostanában kezdik a divatházak bemutatni őszi-téli kollekcióikat, de egyelőre csak egy-két márka fedte fel előttünk, mit tartogatnak a hűvösödő hónapokra.

Augusztus eleje van, ideje tervezgetni az őszre. A Pull & Bear, Bershka, H&M és a Pimkie már enged némi bepillantást az őszi kollekcióikba. Lássuk, mire számíthatunk egy hónapon belül!

Olvass tovább »


Aréna az Arena-ban, megnyílt az Arena Plaza

Frissítve: 2007. nov. 16., 04:36 | Megtekintve: 8445

Bárzongorista, artisták, pantominosok, színjátszócsoport, sztárvendégek - 200 üzlet 66.000 négyzetméteren

Bárzongorista, artista, színjátszócsoport, hírességek –
2007 november 15-én megnyitott Európa egyik legnagyobb bevásárlóközpontja Budapesten az egykori ügető helyén.
A megnyitót hatalmas érdeklődés kísérte. Kígyózó sorok, a bejáratoknál dühös vevők. A korábban meghirdetett délelőtti nyitás csúszott, még nem végeztek a végső munkákkal. Egy órakor azonban kinyíltak az ajtók. A sok száz fős tömeg azonnal megrohanta az üzleteket akciós termékek után kutatva. Az ünnepségsorozat négy napig tart, érdekes műsorokkal, programokkal, különleges akciókkal, sztárvendégekkel várják az érdeklődőket.

Az üzletközpontban 200 üzlet, Multiplex mozi valamint háromdimenziós IMAX mozi is megtalálható.
A Zara tulajdonosa az Inditex Group, Európaszerte nagy népszerűségnek örvendő márkákkal képviselteti magát immár hazánkban is: Pull and Bear, Bershka, Oysho, Stradivarius.

Selfridges kicsiben

Az Arena Plaza üzletei közül az egyik legnagyobb érdekesség a Peek & Cloppenburg. Az elsősorban prémiummárkákkal foglalkozó üzletben a londoni Selfridges áruház hangulata fogadja a vásárlókat. Kiskosztümös, öltönyös eladók, pezsgőt kínáló hostesslányok, bárzongorista, DJ emelik a két szintes üzlet fényét.

Az Arena Plaza tulajdonosa a brit Active Asset Investment Management (AAIM) ingatlanalap mely az izraeli érdekeltségű Plaza Centershez tartozik. A tulajdonosok között van Sir Alex Ferguson – a Manchester United edzője-, Ryan Giggs, Alan Smith, Frank Lampard, John Terry – világhírű labdarúgók.

Ajánljuk még:
h3. Aréna Pláza üzlet lista