Őszi kabátok

F&F – Velence hangulata Prágában

Frissítve: 2012. jún. 8., 13:17 | Megtekintve: 6312

Minimalista stílus, klasszikus darabok, sportos irányvonal, pliszírozott ruhák, kötött pulóverek és csipke jellemzi az F&F 2012 Őszi-Téli kollekcióját, amit látványos divat show keretében tekinthetett meg az 1000 fős közönség 2012. május 16-án Prágában.

Az F&F designerei és stylist csapata ezúttal az olaszországi Velencébe repítette a résztvevőket. A város hangulatát egyedülálló látványtechnika és hatalmas díszletek varázsolták a színpadra. A velencei karnevál hangulatát tükrözték a kollekció egyes darabjai és a kiegészítők is.

Olvass tovább »



Visszahozza a kordbársony divatot a Levi's!

Frissítve: 2011. szept. 19., 18:30 | Megtekintve: 3481

Az idei őszi-téli szezonban egy régi, de nem elfeledett anyag lesz a meglepetés vendég: mégpedig a kordbársony, amit a Levi's egy érdekes kollekcióban hoz vissza életünkbe.

A Levi’s a kordbársonyt, ezt az időtlen anyagot egy teljes újraértelmezésben hozza vissza a köztudatba, új stílusokkal, széles színskálában. A kínálatban a tompa szürkétől a kékig a legkülönfélébb színárnyalatok tükrözik a tél hangulatát.

Olvass tovább »


Trendi lesz. Felvennéd?

Frissítve: 2010. aug. 23., 05:00 | Megtekintve: 2469

Bár rovatunk eheti kérdése is egyetlen darabra irányul, igazából egy egész trendet minősít az, amit válaszolsz. Te fogsz ilyeneket hordani?

Még mielőtt hivatalosan megjelentek volna a 2010 nagy őszi trendjének kikiáltott patchwork, azaz a kézzel varrt asztalterítőkre hajazó kabátok, a divatkritikusok máris lehúzták ezt a stílust. Pedig itt vannak: frissek, drágák, designerek által megálmodott formájukkal.

Olvass tovább »



Őszváró darabok: földszínek, elegancia, Mango

Frissítve: 2010. aug. 19., 05:01 | Megtekintve: 4898

Mi lesz a Mango őszi meglepetése? A barna minden létező árnyalata, gyönyörű hosszú szoknyák, kabátok, csizmák... Nézd meg te is!

A Mango 2010-es őszi kollekciójának bemutatójára már hónapokkal ezelőtt sor került, de nem akartunk előhozakodni a képekkel addig, míg aktuálissá nem válik. Most azonban rohamosan közeleg az ősz, és az alábbi darabok megjelenése a Mango üzletekben, így ideje megismernünk a kínálatot.

Barna, fekete és vörös, csizmák, sapkák, kabátok… Ha megnézed ezeket a darabokat, lélekben már csakis az őszre fogsz vágyni!

Olvass tovább »


Akciófigyelő: Kabátokra -5000 Ft a H&M-ben

Frissítve: 2009. nov. 6., 17:00 | Megtekintve: 7371

Ismét egy nagyon aktuális akciót találtunk - ha még nem vettél magadnak kabátot az idei télre, ide mindenképp nézz be!

Most az egyik budapesti H&M lep meg bennünket némi téli kedvezménnyel, hogy meleg ruhában is trendik maradjunk a novemberi hidegben.

Olvass tovább »


Megvan már az őszi kabátod?

Frissítve: 2009. szept. 30., 06:30 | Megtekintve: 4803

Nem könnyű trendinek maradni a hidegebb időben, de biztos megtalálod a hozzád legközelebb álló stílust a Springfield most megjelent kabát kollekcióival.

A tél egyet jelent a réteges öltözködéssel. A Springfield szeretné felhívni a figyelmed az évszak néhány elengedhetetlen darabjára.

Olvass tovább »