Nadrág szoknya

Nyári divat tippek molett hölgyeknek

Frissítve: 2012. máj. 14., 12:31 | Megtekintve: 7704

A modell szóról mindenkinek a vékony, magas hölgyek jutnak az eszébe, akiken egy deka felesleg sincs. Pedig a teltebb hölgyek ugyanúgy diktálhatják a divatot, mint karcsúbb társaik.

A Tschibo sajtóközleménye ad néhány tippet teltkarcsú hölgyeknek, hogyan öltözködjenek a lehető legelőnyösebben és csinosabban.

Olvass tovább »



A Magenta legfrissebb kollekciója

Frissítve: 2009. febr. 3., 13:22 | Megtekintve: 17405

Cikkünkben a Magenta legfrissebb kollekciójának darabjaiból adunk ízelítőt, melyek az idei tavasz-nyári divat egyik fő vonala, a tengerész - matróz stílus jegyében készültek.

A Magenta 2009 elején egy különleges kollekcióval készít fel minket a melegebb napokra. Akár imádod, akár lejárt lemeznek gondolod a tengerész stílust, az fáradhatatlanul tér vissza évek óta, megbolondítva a legnagyobb divatházak kollekcióit is. A Magenta a trendet szem előtt tartva alkotta meg a tavaszi-nyári kollekcióját, nagy hangsúlyt helyezve arra, hogy akár üzleti találkozókon, esti elfoglaltságon, vagy munkád során is viselhesd ezeket a darabokat.

A 2009-es tengerész-kollekcióban a szinte korlátlanul variálható blézerek, kosztümök és szolid topok kerültek előtérbe a laza, strandolós modellekkel szemben. A szezon divatszíneiben kapható korallszínű kabátkák, nadrágok, ruhák és blézerek mellett tengerészcsíkos darabok, például ujjatlan topok, tunikák és ruhák teszik az új kínálatot egyedi hangulatú, trendi kollekcióvá.

Ha túl soknak találod a komplett tengerész szerelést, mégis követni akarod a divatot, válassz egy-kettőt a Magenta modellekből. Egy korallszínű nadrág vagy szoknya, felette fehér-piros csíkos felsővel nem csak divatos, de még munka közben is felébreszti benned a végtelen tenger és a nyár hangulatát. A lényeg, hogy sose ess át a hajó túloldalára és mindig ügyelj rá, hogy a klasszikus színtrió – a tengerészkék, piros és fehér – három színe közül egyszerre csak kettő uralja összeállításodat.

A 2009 tavaszi-nyári Magenta kollekcióból további ízelítőt a piactéren találsz.


Időutazás a sikk korszakába

Frissítve: 2008. máj. 20., 22:34 | Megtekintve: 6452

A Promod igyekszik egyedi megoldásokat nyújtani a sokat próbált retro stílus esetében is. De mit csinálnak másképp, mint a konkurencia?

A Promod márkaboltok polcaira már beköltözött a retro őrület legújabb gyermeke, az 1950-es éveket idéző tavaszi-nyári kollekció.

Már fél évszázaddal ezelőtt is a napos idő legfontosabb darabja a nyári ruha volt. Ujjatlan vagy pántos, rövid vagy hosszú szoknyás, a hangsúly itt csakis a retro hangulaton, a geometriai alakzatokon, nagy méretű mintákon és apró pöttyökön van. Különösen cseles adalék a mostanában trendi neonszínek és a masnik ízléses használata.

Az ’50-es években minden viseletnek létezett sikkes változata, így egy egyszerű nadrág, térdig érő szoknya vagy akár egy bermuda is alkothatta a nőies összeállítások alapját. A Promod bő választékában halásznadrágok és elegánsabb szoknyák most egyaránt retro hatással felruházott, múltidéző viseletnek számítanak.

A kiegészítők már önmagukban meghatározzák egy összeállítás stílusát, de a hangsúlyozottan autentikus darabok megalkotásakor a tervezők nem féltek a túlzásoktól sem. Az óriási karkötők, túlméretezett napszemüvegek és masnis övek instant retro érzést garantálnak – az elengedhetetlen, fekete balerina cipő és a nyitott orrú, mintás szandál pedig már csak hab a tortán.

Ajánljuk még:
h3. Hazai Promod üzletek listája



Vadvirágok és vadállatok

Frissítve: 2008. ápr. 11., 12:27 | Megtekintve: 6619

Tavasszal kinyílnak a virágminták, ráadásul magukhoz vonzzák a zebracsíkos, foltos és tigrismintás darabokat is.

Viseld bátran az elnagyolt rőzsék, törékeny tearózsák, tündöklő azáleák és csábító hibiszkuszok csokrát – ha pedig inkább kedvenc állataidra szeretnél hasonlítani, nyugodtan hordhatsz a vadvilág ragadozóit, vagy szelíd kisállatokat megidéző mintákat is.

Topok terén az Abercrombie & Fitch a szelíd színekre, Michael Kors pedig a zebracsíkra esküszik, míg a GF Ferré megidézi az idén trendi szafari stílust.

Egy egyszerű toppal remekül harmonizál egy színes Zac Posen szoknya vagy Giorgio Kauten nadrág, ezt a csinosan egyszerű Blumarine szoknyát pedig mindenki be tudja illeszteni ruhatárába.

Bár az állat- és virágmintás ruhák sosem tűntek el a tervezők kollekcióiból, idén tavasszal frissek és divatosak C’n’C Costume National, Just Cavalli és Issa legújabb ruhái.

Kiegészítők nélkül nem lenne teljes a világ. Ez a Laurence C válltáska, trendi Braccialini virágmintás bőröv vagy közepes méretű Just Cavalli táska lehet a tökéletes hab a a tortán.

Ha pedig már csak némi pikáns adalék hiányzik, ez az élénk Missoni kalap, aranyláncon függő H&M szívmedálok vagy Dolce & Gabbana szandál biztosan teljessé teszi az összeállítást.


Lopott pillantás a 2008-as tavaszi biodivatra

Frissítve: 2007. dec. 27., 15:00 | Megtekintve: 12854

Nincs több unalmas és egyhangú „zöld” ruha, környezetvédők számára természetes anyagokból készít vadiúj kollekciót a H&M.

Már 2004-ben elsöprő sikert aratott a H&M zöld kollekciója a természetes anyagokat kedvelők körében. Néhány hónappal később, az őszi megjelenések idejére kibővítették az eredeti választékot, így férfiak és nők egyaránt feltölthették szekrényeiket a kizárólag organikus szövetekből készült modellekkel.

2008. márciusában, viszont az eddigieket is felül múló, trendibb és érdekesebb kollekció várható a H&M-ben, ami – minden bizonnyal – túlszárnyalja a Földünket aktívan óvó vásárlók várakozásait. Mivel az organikus gyapjúból készült viselet általában messze elmarad az aktuális trendektől, a környezetvédőknek régen nem jutott más, mint választani a divat és a naturális öltözködés között.

A kollekció néhány darabjára vethetünk már most is egy exkluzív pillantást a Nitrolicious blogon, ahova a szupertitkos bioruhákról rengeteg kép került fel. A tavaszi újdonságai közt nők, férfiak, gyerekek és várandós kismamák számára ruha, nadrág, pizsama, szoknya, ing, alsónemű, tunika, pulóver és számtalan egyéb kiegészítő lesz elérhető. Minden egyes bioholmi speciális árcédulával rendelkezik majd, a könnyebb felismerhetőség kedvéért.

Ajánljuk még:
h3. Nitrolicious divatblog

H&M a piactéren