Blumarine blog

Vadvirágok és vadállatok

Frissítve: 2008. ápr. 11., 12:27 | Megtekintve: 6619

Tavasszal kinyílnak a virágminták, ráadásul magukhoz vonzzák a zebracsíkos, foltos és tigrismintás darabokat is.

Viseld bátran az elnagyolt rőzsék, törékeny tearózsák, tündöklő azáleák és csábító hibiszkuszok csokrát – ha pedig inkább kedvenc állataidra szeretnél hasonlítani, nyugodtan hordhatsz a vadvilág ragadozóit, vagy szelíd kisállatokat megidéző mintákat is.

Topok terén az Abercrombie & Fitch a szelíd színekre, Michael Kors pedig a zebracsíkra esküszik, míg a GF Ferré megidézi az idén trendi szafari stílust.

Egy egyszerű toppal remekül harmonizál egy színes Zac Posen szoknya vagy Giorgio Kauten nadrág, ezt a csinosan egyszerű Blumarine szoknyát pedig mindenki be tudja illeszteni ruhatárába.

Bár az állat- és virágmintás ruhák sosem tűntek el a tervezők kollekcióiból, idén tavasszal frissek és divatosak C’n’C Costume National, Just Cavalli és Issa legújabb ruhái.

Kiegészítők nélkül nem lenne teljes a világ. Ez a Laurence C válltáska, trendi Braccialini virágmintás bőröv vagy közepes méretű Just Cavalli táska lehet a tökéletes hab a a tortán.

Ha pedig már csak némi pikáns adalék hiányzik, ez az élénk Missoni kalap, aranyláncon függő H&M szívmedálok vagy Dolce & Gabbana szandál biztosan teljessé teszi az összeállítást.