A Magenta legfrissebb kollekciója

Frissítve: 2009. febr. 3., 13:22 | Megtekintve: 17405

Cikkünkben a Magenta legfrissebb kollekciójának darabjaiból adunk ízelítőt, melyek az idei tavasz-nyári divat egyik fő vonala, a tengerész - matróz stílus jegyében készültek.


A Magenta 2009 elején egy különleges kollekcióval készít fel minket a melegebb napokra. Akár imádod, akár lejárt lemeznek gondolod a tengerész stílust, az fáradhatatlanul tér vissza évek óta, megbolondítva a legnagyobb divatházak kollekcióit is. A Magenta a trendet szem előtt tartva alkotta meg a tavaszi-nyári kollekcióját, nagy hangsúlyt helyezve arra, hogy akár üzleti találkozókon, esti elfoglaltságon, vagy munkád során is viselhesd ezeket a darabokat.

A 2009-es tengerész-kollekcióban a szinte korlátlanul variálható blézerek, kosztümök és szolid topok kerültek előtérbe a laza, strandolós modellekkel szemben. A szezon divatszíneiben kapható korallszínű kabátkák, nadrágok, ruhák és blézerek mellett tengerészcsíkos darabok, például ujjatlan topok, tunikák és ruhák teszik az új kínálatot egyedi hangulatú, trendi kollekcióvá.

Ha túl soknak találod a komplett tengerész szerelést, mégis követni akarod a divatot, válassz egy-kettőt a Magenta modellekből. Egy korallszínű nadrág vagy szoknya, felette fehér-piros csíkos felsővel nem csak divatos, de még munka közben is felébreszti benned a végtelen tenger és a nyár hangulatát. A lényeg, hogy sose ess át a hajó túloldalára és mindig ügyelj rá, hogy a klasszikus színtrió – a tengerészkék, piros és fehér – három színe közül egyszerre csak kettő uralja összeállításodat.

A 2009 tavaszi-nyári Magenta kollekcióból további ízelítőt a piactéren találsz.



Kapcsolódó márkák: Magenta

Kapcsolódó üzletek: Magenta - Westend


Ajánljuk még

A Magenta divatcég ruhái a Vanity-n

Cathy'S divatbemutató a siófoki Palace Clubban

Új hazai divatmárka a Magenta tervezőasztaláról

Magyar énekesnő lett a divatmárka új arca

Szuper parti és lazulós ruhák a Magentától

Bő ruhát és hárembugyogót hordunk tavasszal

Ma debütál Nicole Richie kismamaruha kollekciója

Ittierre Gazdaságpolitika a 2010-es divatévben

Párizsi divat karácsonykor a H&M-ben


Kommentek

klopfer Tünde – 2011. jan. 31., 22:55

Szintén Székesfehérvár Távirda u. Magenta üzlet.
Ennyire erőszakos eladóval még soha sehol nem találkoztam.
Alig tudtam elmenekülni az üzletből.Amíg a fülkében próbáltam, az egyik eladó (idős, azt gondolom, hogy ő a tulaj) szinte másodpercenként húzta el a függönyt és nézett be hozzám. Nem érdekelte, hogy felöltöztem, vagy éppen fehérneműben vagyok.
Azt gondolom, hogy ezeket a ruhákat el lehet adni. Nem kell erőszakosan rátukmálni a vevőre.
ui:jártam már több magenta üzletben is, de a Fehérvári magasan veri az összes többit árban.


Dr. Molnár Ferenc – 2010. jún. 4., 17:23

A mai napon (16.00 körül) a 8000 Székesfehérvár, Távirda utca 2. alatti Magenta üzletben feleségem egy felsőt próbált, amit aztán nem vettünk meg.

Tovább vásároltunk a bevásárló utcán, ahol egyszer csak megjelent a bolt eladója, hogy jöjjünk vissza egy percre.

Azt gondoltuk - jóhiszeműen - hogy esetleg kedvezményt kínálnak - hiszen a felső ára igen borsos, 15.000 HUF volt; ehelyett: a másik eladó hölgy a boltban elénk tette az akkorra már FOLTOS - kb. fél órával azelőtt próbált felsőt, mondva, hogy "a feleségem összefoltozta - kötelesek vagyunk megvásárolni".

Ugyan sem kamera, sem senki nem tanusította a dolgot és feleségem sem vett észre semmi ilyet, addig nem engedtek ki bennünket a boltból, amíg a 15.000 Ft-ot oda nem adtuk.

Ez egy ilyen márka esetében felháborító kezelés.

Amennyiben a Magenta nem ad emiatt kártérítést és nem bocsátja el az érintett eladót minden média és tv-i ellenlépést meg fogunk tenni.