Férfi ékszerek

Nyári újdonságok a Women'secret-nél

Frissítve: 2009. júl. 3., 15:03 | Megtekintve: 2616

A nyár legfontosabb kiegészítőit már mind megtalálod a Women'secretnél - nézd meg te is, mik az újdonságok!

Az európai Victoria’s Secret-ként is ismert Women’secret egyre több újdonsággal lepi meg rajongóit. Nemrég a most debütált első férfi kollekcióról írtunk, de nem szabad elfeledkeznünk az egyre szélesebb kiegészítő választékról sem.

A nagy újdonság, hogy most már ékszerek és napszemüvegek is várnak az üzletek polcain – a strandtáskák és papucsok mellett trendi nyakláncokkal, karkötőkkel és napszemüvegekkel is kiegészítheted Women’secret strandfelszerelésedet.

Keresd ki a magyarországi Women’secret üzletek listájáról a hozzád legközelebb esőt és nézd meg élőben az aktuális kollekciókat!

Nézd meg a Women’secret kollekciót a divatkatalógusban!



Dolce vita a MOM Park mögött

Frissítve: 2009. jún. 5., 12:46 | Megtekintve: 3595

Mint Madonna és Angelina Jolie, öltözz te is Dolce & Gabbanába, vagy válogass számtalan másik világmárka eredeti darabjaiból nagyon jó áron az Ittierre Designer Outlet-ben.

Ha szereted az időtlen stílust és a jó áron kapható luxusmárkás darabokat, te is örülni fogsz a hírnek, hogy az Ittierre Designer Outlet-be minden eddiginél több Dolce & Gabbana termék érkezett.

Madonna és Rihanna Dolce & Gabbanában:

Bár 2008 óta hallani híreket az Andrássy úti márkaüzlet közelgő nyitásáról, Magyarországon egyelőre kizárólag butikokban és outletekben kapható a Dolce & Gabbana, amely nem csak világhírű, de számtalan sztár kedvenc ruhamárkája is. Angelina Jolie, Madonna, Monica Bellucci, Tom Cruise, David Beckham, Kylie Minogue, Rihanna és Jennifer Lopez mind köztudottan rendszeres vásárlók, Debreceni Zita pedig az idei Operabálon egy zöld Dolce & Gabbana estélyiben jelent meg (ugyanolyan ruhában, mint Rihanna a 2007-es World Music Awards-on).

Az Ittierre-ben mostantól te is nagy választékban vehetsz Dolce & Gabbana darabokat – női és férfi ruhák, ékszerek, fehérneműk, fürdőruhák, szandálok és papucsok mind megtalálhatók az üzletben és a webáruházban. Emellett természetesen Cavalli, Versace, Costume National, Ferré, Armani és más luxus világmárkák is várnak rád.

Dolce & Gabbana termékek az Ittierre-nél:

Az árukészlet továbbra is minden héten megújul, ezért a számtalan világmárka egyedi darabjait érdemes gyakran átböngészni. Nézz be az Alkotás úton, a MOM park mögötti lakópark üzletsorán található Ittierre üzletbe és öltözz fel úgy, mint a legnagyobb sztárok!

Nézd meg az Ittierre Designer Outlet kínálatának ízelítőjét a divatkatalógusban!


Jackie Onassis csak ezt viselné

Frissítve: 2008. márc. 25., 17:15 | Megtekintve: 3041

A furcsa minták és a retro stílus szerelmeseit örvendezteti meg a H&M idén áprilisban ezzel a régóta várt, színpompás, egyedi kollekcióval.

Már hírt adtunk a H&M és a finn textilgyártó Marimekko közös kollekciójáról, mikor az még csak zsenge bimbó volt a retro rajongó tervezők asztalán, de most végre eljött a várva várt pillanat, amikor teljes pompájában csodálhatjuk meg az elkészült darabokat.

A H&M vitamininjekcióként jellemzett, 2008-as tavaszi kollekciójában a pink, narancs, piros, türkiz és egyéb élénk színek, a jellegzetesen múltidéző minták dominálnak. A fürdőruhák, kendők, nadrágok, pólók, kalapok és ékszerek árait a két vállalat közös megegyezéssel alacsonyan tartja, így az egyrészes fürdőruhák 35, a nyári ruhák pedig 50 dollárba kerülnek majd. A teljes kollekció hamarosan felkerül a H&M hivatalos oldalára.

A Marimekko 1960-ban tett szert nyilvános elismertségére, mikor a kampánykörutak alkalmával John F. Kennedy felesége, Jackie Onassis mindenhol az ő tarka-barka ruháikat viselve jelent meg. A finn cég azóta is szorgalmasan próbálja életben tartani az 50-es és 70-es évek közötti időszak trendejeit. Választékukat kibővítve már háztartási és lakberendezési kellékeket, divat- és otthoni kiegészítőket is terveznek.

Bár a Marimekko saját ruhakollekciókkal is rendelkezik – a női, férfi és gyermek kategóriák mellett helyet kapnak az általuk klasszikusnak nevezett, különös és formabontó darabok is – elsősorban egyedi mintás szövetválasztékuk vonzza vásárlóikat. Új H&M kollekciójuk április 10-én kerül világszerte a polcokra, és azt remélik, most nevük ismét a köztudatba kerül.

Ajánljuk még:
h3. H&M a piactéren



Frey Wille, a hordható művészet

Frissítve: 2007. nov. 26., 12:00 | Megtekintve: 23263

Ha nem csak a művészeti galériák falán és a múzeumok vitrinjeiben szeretnéd látni a világ legszebb alkotásait, hanem saját ékszerdobozodban is, akkor válassz a Frey Wille kollekciókból.

Ékszereiket mindig a történelmi korszakok és híres művészek ihletik – a Claude Monet és Gustave Klimt műveit idéző darabok mellett megtalálhatók például az ókori Egyiptom vagy a görög-római kor emlékeit életre keltő formák is. Emblémájuk, a szárnyas szfinx az ősi egyiptomi és krétai kultúrában a mindent látó megfigyelő szimbóluma volt. Aprólékos eljárással, fehér és sárga aranyból készült, tűzzománc berakásos ékszereik tökéletesen egyediek, semmilyen más márkához nem hasonlíthatók. Egy-egy kollekción a tervezők akár két éven át is dolgoznak, sokáig időzve a részletek tökéletesítésén, de az eredmény magáért beszél.

Olvass tovább »


Guess? – ez nem is kérdés

Frissítve: 2007. nov. 15., 10:23 | Megtekintve: 2226

Ruháik ugyanolyan jól mutatnak rajtad, mint a hálószobád padlóján szétszórva, és szexuálisan kétértelmű reklámkampányaikról sem tudod levenni a szemed.

Bár a márka emblémája egy kérdőjel, a tévedés ki van zárva – Paul és Maurice Marciano tudják, hogyan kell szexis és elegáns ruhákat tervezni. A családi vállalat eleinte csak farmer ruházatot gyártott, mára viszont a női, férfi és gyermekdivat minden ágazatában jelen vannak. 60 országban 380 viszonteladójuk van, ehhez jön még 330 saját márkabolt, és a francia Guess népszerűsége továbbra is rendíthetetlen.

Illatszerek, napszemüvegek, cipők, órák és ékszerek, a híres szimbólum előbb-utóbb mindenféle divat- és szépségipari cikken felbukkan. Meghökkentő és provokatívan félreérthető reklámjaikban már olyan híres modellek szerepeltek, mint Paris Hilton, Naomi Campbell, Laetitia Casta, Claudia Schiffer vagy Alessandra Ambrosio, mert a cég minden évben az aktuális nagyágyúkat kéri fel újabb kreációik népszerűsítéséhez.

Egy Guess? farmer, óra vagy táska mindig jó választás, ezzel kapcsolatban nem ébreszt kételyeket a legendás kérdőjel. 2005-ben bemutatták a Guess for Women nevű női-, 2006-ban a Marciano férfiruházatot, 2007-ben pedig a GC órákat és a G by Guess kollekciót. Türelmetlenül várjuk, mivel állnak elő legközelebb?

Ajánljuk még:
h3. 2007 ősz-téli Guess kollekció a piactéren