A Marimekko és a H&M szerelemgyermeke

Frissítve: 2007. nov. 30., 11:32 | Megtekintve: 9547

2008. áprilisában születik meg az az új retro kollekció, amely egy vitamin injekció erejével frissíti fel a jövő évi tavaszi-nyári H&M divatot.


Két ennyire különböző irányzat fúziójából biztosan valami különlegesség fog kisülni, aminek a retro kedvelők örülhetnek jövő tavasszal. A H&M idei, vagyis 2007-es őszi-téli limitált kollekcióját Roberto Cavalli szakértelmére bízta, ám a bombasztikus siker után máris teljesen más vizekre evez.

A Marimekko finn ruházati céggel szövetkezve 50 darabos kollekciót dobnak piacra 2008-ban, amelyben a női és gyermek tunikák, szoknyák, kalapok mellett a férfiak is találhatnak maguknak tavaszi-nyári ruhákat és egyéb kiegészítőket. Mivel a Marimekko specialitása az 50-es és 70-es évek közötti trend életben tartása, most is főleg bő és kényelmes, virágmintás, élénk színekben pompázó, retro stílusú darabokra számíthatunk. A H&M fő divattervezője szerint a kollekció olyan lesz „akár egy vitamin injekció”.

A Marimekko egy elsősorban textilipari termékeket, szöveteket gyártó finn cég, akik idén több amerikai márkaboltot is nyitottak. Élénk, retro hangulatú mintáikról híresültek el, és bár ruháikat Jacqueline Kennedy tette ismertté, első számú profiljuk mégis a textiláruk, háztartási és lakberendezési kellékek, divat- és otthoni kiegészítők, szövetek forgalmazása. Választékukat megnézheted a Marimekko hivatalos oldalán.

Ajánljuk még:
h3. H&M oldal a Vanity-nKapcsolódó márkák: H&M

Kapcsolódó üzletek: H&M - Campona, H&M - Árkád Budapest, H&M - Árkád Győr, H&M - Arena Plaza, H&M - Váci utca, H&M - Vörösmarty tér


Ajánljuk még

Versace ruhák ősszel a H&M-nél!

Élőben mutatkozik be a H&M új vonala, a H&M Studio

A világ legjobban várt melltartói megérkeztek

Április 23-tól fergeteges limitált kollekció a H&M-ben

Párizsi divat karácsonykor a H&M-ben

Ilyen az ősz a H&M szerint

Luxus bulizós cuccok ősztől a H&M-nél

H&M x Balmain

Talált vagy süllyedt? A H&M kérdőjelei