Pasititkok a ruha alá

Frissítve: 2009. jún. 21., 08:00 | Megtekintve: 4908

Az egyik legismertebb európai fehérnemű márka, a Women'secret végre férfiaknak is gyárt kényelmes, szexis és hétköznapi darabokat, amik már most várnak rátok a boltokban!


Júniusban végre megjelent a Women’secret üzletekben a márka első, férfiaknak készült fehérnemű kollekciója. Bár a spanyol vásárlók már december óta felfedezhettek a női bugyik között néhány boxert is, a Men’secret line csak most debütált a világ többi részén.

A már boltokba került, 2009-es nyári Men’secret kollekcióban eleinte csak férfi alsók és pólók lesznek, de a márka ígérete szerint igen hamar pizsamák és fürdőnadrágok is megjelennek a polcokon. A Men’secret egyik különlegessége, hogy a pasik vásárlási szokásaira gondolva egyes termékeket csomagokban is árulnak majd – vagyis a férfiak a kiválasztott fazonból egyszerre 2-3 különböző színű darabot is kapnak, ezzel letudva egy időre a fehérnemű vásárolgatást.

A hazai Women’secret üzletekbe már megérkezett a Men’secret kollekcióból két típusú alsó és póló, ezért mostantól a pasidat is érdemes magaddal vinned, ha benézel.

Nézd meg a Women’secret kollekciót a divatkatalógusban!



Kapcsolódó márkák: Women' Secret


Ajánljuk még

Nyári újdonságok a Women'secret-nél

Shoppingoló csajos pólók shoppingoláshoz

Women' Secret tavaszi kollekció a divatkatalógusban!

Atom Anti pizsik a Women Secret hangyás kollekciójában

Fürdőruha? Akkor Victoria's Secret!

Megnyílt az első women’ secret „IT shop”

Fehérnemű, ami formál - az új w'effect

Karácsonyi Women' Secret fehérneműk és cukiságok

A Victoria's Secret legújabb fürdőruhái