Censored blog

Böngésszetek a Vanity-n a New Yorker tavaszi kollekciójából!

Frissítve: 2011. febr. 24., 06:00 | Megtekintve: 12828

Gőzerővel készül mindenki a tavaszra és a nyárra, ezzel mi sem vagyunk másképpen, folyamatosan töltjük fel a legújabb darabokat a Vanityre. A német márka, a New Yorker teljes kollekcióját már megtalálhatjátok nálunk, úgyhogy hajrá, jó böngészést!

A New Yorker 2011-es tavaszi-nyári kampánya sok szépet és jót ígér. A rengeteg szebbnél szebb darabot elnézve bőven lesz miből válogatni nőknek és férfiaknak egyaránt. A női Amisu, a férfi Smog, a sportos Fishbone és a szexi Censored márka kollekciói mind-mind észbontóan csábítóak. A tavasz előrevetíti a nyarat is, így már válogathatunk a Censored csodaszép fürdőruhái közül is.

New Yorker Amisu-nőknek

A teljes Amisu kollekciót nézd meg itt!

Olvass tovább »New Yorker üzletnyitás - Vörösmarty tér

Frissítve: 2007. nov. 16., 15:32 | Megtekintve: 23721

A tegnapi Aréna pláza megnyitóját még ki sem hevertük, folytatódik az üzletnyitások sora a Vörösmarty téren.

A már jól ismert német láncolat, a New Yorker nyitja ma újabb, hatalmas üzletét a Luxus áruházzal szembeni hiper-szuper modern iroda-üzlet komplexumban.
A New Yorker mellett állítólag még a H&M is nyit újabb sok négyzetméterrel, szóval kiváncsian várjuk a folytatást. Nem lenne rossz, mert a váci utcai H&M, elég picinyke, ami még nem lenne baj, de a választék is egyre szegényesebb, ja és talán a fiúknak is jutna nagyobb hely. Én ma voltam bent, és amit még meg kell jegyeznem, hogy a Cavalli kollekciónak még csak a nyomát sem láttam, a múlt csütörtöki premieren hosszú sorban álltak az emberek, főként külföldiek, és ezek szerint elvitték az összes párducmintás rucit. Na ennek még utánajárunk, hogy akkor hol is lehetnek, jön-e az utánrendelés.
Nos visszatérve a New Yorkerre, ha a váci utcai vásárlást választjuk a plázák helyett, akkor örülhetünk, hogy a Zarán túl is van élet.

Bónusz: mellékelem a New Yorker új kampányának filmjét, biztos láttátok már sokan a tv csatornákon, ahányszor látom engem kiráz a hideg, mindig az Addams Family jut eszembe, meg olyan rossz érzésem van az egész klip hangulatától. De mégis megfogott, tény hogy eltér a divatcégek megszokott image képeitől, ábrázolásától.
Dress for the moment! Hmm.

====