Két új New Yorker nyitott meg

Frissítve: 2009. nov. 21., 11:31 | Megtekintve: 7822

November 19-től két új helyen vásárolhatsz be a New Yorker legújabb kollekcióiból.


November 19-én nyitotta meg két legújabb üzletét a New Yorker: Szolnokon a Family Center-ben és Gödöllőn a Stop Shop-ban. A közel 600 m2 eladótérrel rendelkező üzletekben a legújabb kollekciókat találhatjuk.

Legyen laza, szexi vagy letisztult stílusú ruha, a New Yorker mindenki számára kínál trendi darabokat. Az új üzletek megnyitójának napján hatalmas parti várta a vásárlókat – a fergeteges hangulatról az Aktív Rádió gondoskodott, akik a legújabb klubslágerek mellett nyereményjátékokkal szórakoztatták az odalátogatókat.

Az új téli kollekció a divatért rajongó fiatalokat állítja a középpontba, méghozzá úgy, hogy megjelenésükben a legszokatlanabb elemeket hangsúlyozza. Az amisu női kollekciójának kiemelt darabjai a vagány bőrdzsekik, fekete blézerek, party felsők és patentos bőr leggingsek, a smog pedig kőmosott farmerekbe, kockás ingekbe és szegecselt övekbe öltözeti a fiúkat. A fiatalos fishbone kollekció nagyon laza deszkás nadrágokat és cool pólókat kínál a fiúknak, a lányok pedig csőfarmereket, szupertrendi csizmákat és biciklis dzsekiket találnak.Kapcsolódó márkák: Amisu, FSBN, Smog

Kapcsolódó üzletek: New Yorker - Family Center Szolnok, New Yorker - Stop.Shop. Gödöllő


Ajánljuk még

Böngésszetek a Vanity-n a New Yorker tavaszi kollekciójából!

Ez nem csak póló, a jótékonyság egyenruhája is!

Macskák és medúzák a New Yorkerben

Ez Komolyan Friss?

Ezek az üzletek nyíltak most az Allee-ban!

New Yorker Valentin napi akció

New Yorker üzletnyitás - Vörösmarty tér

Közeledik az év vége, Karácsony indul!

Akciófigyelő: Csizmák és kabátok a Westendben


Kommentek

Németh Adrienn – 2010. márc. 18., 15:25

Nem lehet rendelni???