Timarcs blog

Közeledik az év vége, Karácsony indul!

Frissítve: 2014. nov. 25., 21:51 | Megtekintve: 198479

Készülsz már a Karácsonyra? Az év végi bulikra? Esetleg már az ajándékokon is gondolkodsz? A következő összeállításokból pár tuti ötletet meríthetsz.

Akár a sportos-bohókás stílust kedveled, akár a szexi vonalat képviseled, vagy épp elegáns ruhát keresel az év végi eseményekre, nézd meg összeállításunkat és válogass kedvedre. De ha épp alkalmi ruhát szeretnél sportcipővel hordani, arra is találtunk megoldást, így tuti nem kell a kényelem és az elegancia között választanod!

sapka: New Yorker - 1290 Ft virágos rövid póló: New Yorker - 3990 Ft bőrsort: 5990 Ft magastalpú sportcipő: Puma - 32 990 Ft -30%! Árkád üzlet

sapka: New Yorker - 1290 Ft virágos rövid póló: New Yorker - 3990 Ft: szürke kötött szoknya: 3990 Ft magastalpú sportcipő: Puma - 32 990 Ft -30%! Árkád üzlet

fekete asszimetrikus maxi ruha: Timarcs - 18 000 Ft szürke magasnyakú sálmellény: Timarcs - 12 000 Ft magastalpú sportcipő: Puma - 32 990 Ft -30%! Árkád üzlet

fekete asszimetrikus maxi ruha: Timarcs - 18 000 Ft

fekete neccruha: New Yorker - 5990 Ft

fotó: Tisza István Photography modell: Alexandra smink: Kánnai Piroska styling: Hegedűs Réka - Vanity ruhák: New Yorker, Timarcs, Puma



A magyar lány, akinek ruhái újrafestik a világot - TIMARCS

Frissítve: 2014. márc. 11., 15:16 | Megtekintve: 158637

TIMARCS személyében a magyar divatvilág egyik kezdő, ám máris önálló tervezőjét ismertük meg. Lebilincselő elképzelései a világról és a stílusról már első kollekciójának fotóin is átütnek, interjúnkban pedig a divattervezői lét kezdetéről mesél.

"A minimál, mint irányzat számomra olyan, mint mikor a festő elővesz egy teljesen új vásznat és elkezd festeni. De ne egy hagyományos vásznat képzeljünk el... Inkább egy olyat, amin újra tudjuk festeni a világról kialakult képünket" - mondja munkája kapcsán Tímea Mária, vagyis TIMARCS, a magyar tervezőlány.

Ifjú kezdőként máris saját műhelye, emellett pedig kialakult stílusa és véleménye van. Konkrét elképzeléseket, hangulatokat szeretne ruhái által nem pusztán közvetíteni, de szó szerint ráadni azokra, akik műveit viselik.

Karrierjét megalapozva kijárta a Budapesti Divatiskolát és a Szabómester Szakképző Iskolát, gyakorlatát pedig a Luan by Lucia Divatháznál töltötte, majd azonnal önállósította is magát a divat világában. 2014. januárjában állt össze első kollekciója, melyet érdemes megnézni, és még érdemesebb beszélni róla.

Olvass tovább »