Fürdőruhasorozat blog

Csápolj tetovált fürdőruciban!

Frissítve: 2009. ápr. 9., 15:34 | Megtekintve: 8790

Közeledik a jó idő és vele a szabadtéri koncertek... Mi megtaláltuk, hogy a kemény csajoknak miben érdemes az első sorban vadulni egy meleg nyáresti koncerten!

Itt a Vanity hasábjain megmutattuk már nektek, hogyan válhattok strandnyuszikká vagy szexi üzletasszonyokká a vízparton. Tetszetős darabok egytől-egyig, de aki a rockzenét szereti, talán valami vagányabbat keres – valami olyat, amire a nyári fesztiválokon vadulnak a hímneműek, és nem tűnik el a tömegben. Nem kell sokáig keresnie annak, aki ilyesmire vágyik: Ed Hardy a megoldás!

Ők az órától a sapkáig mindent készítenek, változatosabbnál változatosabb tetkós mintáikkal. És mint a cég honlapján olvasni, a fürdőrucikra rákerülő mintát is az igazi tetoválásokhoz hasonlóan viszik bele a minőségi olasz anyagba. Kell ennél több? Ha az igazi testfestésről lemondtál, és mondjuk megelégedtél egy köldökpiercinggel, azt is szépen láttatni engedi majd ez a mélyen hasított egyrészes darab. Ha Denise Richards-nak jó volt, neked is az lesz.

Persze igazán a rövidnacival kombinált kétrészes lesz idén is a nyerő a csajok közt a Szigeten, így a vad mintákkal tarkított bikinikből is érdemes válogatni. Britney Spears például annyira megkedvelt egy darabot, hogy nyaralása után még a táncpróbáira is ebben ment.

Tehát vigyázat, az Ed Hardy-mánia ragadós, és aki megszereti ezeket a mintákat, színeket, százat is begyűjthet belőlük! Ráadásul mindezekhez pompásan illenek a cég által készített pólók és táskák is, melyekből a Vanity divatkatalógusában is találsz néhányat. Ha megcsináltad magad számára a megfelelő összeállítást, már mehetsz is tombolni a kedvenc bandádra, vagy éppen pózolni motoros srácok mellé!

Vásárlási lehetőségek:

Ed Hardy Shop
All Access
Best Swimwear

Ajánljuk még:

A fürdőruha sorozat további részei



Falatnyi bugyi kiskosztümmel?

Frissítve: 2009. márc. 25., 16:08 | Megtekintve: 6183

Ó igen, ez is stranddivat és persze, hogy Brazíliából! Ne mondd, hogy nem vagy kíváncsi rá…

Az ember elgondolkodik, hogy vajon hova is lehet az alábbi képen látható fürdőruha és kiskosztüm összeállítást felvenni, és talán az én fantáziám limitált, de egy romantikus estén kívül nem sok helyzetben tudom elképzelni a hölgypartneren mindezt. Persze merészebb üzletasszonyok tárgyalásokhoz is hordhatják és a siker máris borítékolt.

Ahogy a Rosa Chá márka atyjának, Amir „Napkirály” Slamának, ennek a multikulturális fenegyereknek a sikere is biztos, miután csapatával évről-évről szexibb és ötletesebb kollekciókkal rukkol elő, különböző sztárok – mint például Mena Suvari vagy Valentino – figyelmét felkeltve.

Mustrálhatjuk a kifutókra alkotott darabokat is, ahol a tervezők képzelete nem ismer határokat és mérnöki pontossággal álmodják a női test köré fürdőruha költeményeiket. Láthatjuk, hogy a márka nem hódol be a trendeknek, inkább a saját maga által kijelölt utat követi, így minden fürdőruha tökéletesen egyedi, elegáns és ízléses. A Rosa Chá-nál egyforma hangsúlyt fektetnek az egyrészesekre, a bikinikre és az ezek mellé hordható könnyed strandruhákra. Tudnak tehát a Rosa Chá tervezői valamit, ismerjük el…

A kifutóra tervezett Rosa Chá darabokhoz persze kell a feszes popsi és lapos has. Szerencsére a Napkirály gondolt a halandó hölgyekre is, akik máris istennőkké válhatnak a pasik szemében, ha magukra öltenek egy-egy rafináltabb Rosa Chá darabot, hiszen előnyösen formálja az alakot. Ezek a fürdőruhák brazilosan élénk, foszforeszkáló színeikkel és szexin trükkös szabásukkal garantáltan nyarat és szenvedélyt varázsolnak köréd minimum 20 méteres sugarú körben.

Ha meghozták a kedved a képek, a shopbop.com vagy a Neiman Marcus oldalán máris rendelhetsz magadnak ezekből a strandkölteményekből.

Ajánljuk még:

A fürdőruha sorozat további részei


Malibu Barbie-k a medence partikon

Frissítve: 2009. márc. 11., 18:29 | Megtekintve: 3612

Kíváncsi vagy rá, milyen az a bikini, amiből Mariah Carey ötöt is vett a nászútjára? El tudod képzelni, hogy a hálószobák szexi fehérneműviseletét megidéző fürdőruhákban pózolj a strandokon?

Egyszer volt, hol nem volt, egy bizonyos Angela Chittenden nevű modell, aki a már ismert marketingtörténet szerint nem talált magának megfelelő fürdőruhát a létező márkák közül, ezért úgy döntött, hogy elindítja saját vonalát és megalkotja a neki megfelelő darabokat. A márka neve Beach Bunny, melyből sejthetjük, hogy itt az extravagáns, bevállalós, csajszis stílus kedvelőit célozza meg a volt FHM és Maxim címlaplány.

A 2009-es kollekció minden eddiginél jobban koncentrál arra, hogy a bikinik a fehérneműk stílusjegyeit hordozzák magukon. Csipkék, fűzők, hálók, díszmasnik, láncok és mindenféle elképzelhető kiegészítő és merész szabásmegoldás biztosítja, hogy viselője feltétlen vonzza majd a férfi szemeket a strandon vagy a medencepartikon, koktéliszogatás közben. A tervezők fantáziája teljes erővel szabadon szárnyal, középpontban a brazil szabásvonal, lényeg, hogy dögös és ultraszexi legyen.


Malibu Barbie, Vad Csaj vagy Lady Marmalade?

Idén a márka több alkollekcióra bontja szét a teljes kínálatot. Ezen alcsoportok egyes, különböző fazonú és szabású darabjai egymáshoz is illeszkednek mintáikkal és színvilágukkal. Ennek nem titkolt célja az, hogy a „mix and match” (a felső és alsó részek szabad variálása), mint annyi konkurensnél, itt is megvalósulhasson.

Az életstílust, amit a cég képvisel, büszkén hirdeti vásárlói köre is: Eva Longoria, Salma Hayek, Jessica Alba, Sienna Miller, Mariah Carey és Jessica Simpson mind-mind úgy döntöttek, hogy Beach Bunny modellekben mutatják meg bájaikat.

Ezt a márkát tehát az életet nagykanállal falók biztosan kedvelni fogják, én már alig várom, hogy a nyári Balaton parton felfedezzek egy két „Beach Bunny-t”, ha nem is Beach Bunny fürdőruhában, mert sajnos azt legközelebb Franciaországban lehet kapni. De hát nincs az olyan messze, és a csajok bárhová elmennek egy jó cucc beszerzéséért, ráadásul még időben is vannak.

Figyelem! A paparazzok ezekben a bikinikben könnyen összetéveszthetnek benneteket valamelyik hírességgel, úgyhogy ne csodálkozzatok, ha a bulvárújságok képei között magatokra ismertek!

A 2009-es kollekció bemutatója

Ajánljuk még:

A fürdőruha sorozat további részei




Amit minden nő hordana a strandon...

Frissítve: 2009. febr. 25., 12:04 | Megtekintve: 5706

Sorozatunk második részében egy igazi nagyágyút mutatunk be. Magasabb árkategóriájú, de azért a nagyközönség számára is megfizethető darabjaikat világsztárok is szívesen hordják. Lássuk, miért is!

A 1997-ben alakult L*Space abszolút a világvezető fürdőruha márkák közt tartatik számon, hisz ott vannak a legnagyobb ilyen témájú divatbemutatókon, világhírességek hordják szívesen darabjaikat, és tavaly, illetve tavalyelőtt is elnyerték az év fürdőruhája díjat Amerikában.

Szabásban egyszerűek és letisztultak ezek a fürdőruhák, a minták és színek választéka viszont szemkápráztatóan változatos, mégis az egész kollekció meghatározó egységet mutat és ízléses marad a nagyközönség számára is. A cég nagy hangsúlyt fektet a variálhatóságra, így mindenki kedve szerint válogathatja össze a ruhatárát, kiváltképp, hogy egy ideje már újra divatba jött különböző párosításban hordani az alsókat és a felsőket. Itt-ott megfigyelhetően sikerült a szabás terén is a 80-as éveket visszacsempészniük a tervezőknek.

További csábereje az L*Space daraboknak, hogy híresen kényelmesek és strapabíróak, ami végül is nem elhanyagolható szempont a vizisportok kedvelőinek sem. Ehhez kapcsolódó újdonság idén, hogy a megszokott hátcsiklandozó masnikat több modellen is különféle ügyes megoldásokkal váltották ki. A leglátványosabb az egyik képen is látható sportos Y forma, mely amellett, hogy jó tartást biztosít, még elegáns is arany láncolatával.

A 24 karátos arany ilyen vagy olyan formában – karikával, csővel, lánccal – de elég sok darabon fellelhető, és biztosítja viselője számára az eleganciát. A cég hitvallása szerint tehát mindenkinek készít fürdőruhákat, legyen szó akár egy laza, sportos lányról vagy a strand üdvöskéjéről.

L*Space 2009-es kollekció.

Ajánljuk még:

A fürdőruha sorozat további részei


Fürdőruha kókuszdióból

Frissítve: 2009. febr. 11., 14:45 | Megtekintve: 6368

Most induló sorozatunkban a földkerekség legizgalmasabb ruhadarabjának, a bikininek legnagyobb világmárkáit igyekszünk bemutatni nektek. Biztosak vagyunk benne, hogy nem csak nőnemű olvasóinknak éri meg tájékozódni, mik a legújabb trendek ezek közt.

A brazil stranddivatra gondolva legtöbbünknek persze a már jól ismert fazonok és formák jutnak eszünkbe, pedig az ország fürdőruha kultúrája több, mint változatos, és a világon minden komolyabb cég és tervező számára is megihletően izgalmas. Egyike ezeknek a márkáknak a feltörekvő Anika, melyet Monika Hornbostel vezető tervező, egy Rio de Janeiroban élő amerikai lány alapított 2001-ben.

De ami a lényeg, és ami az Anikát a top brandek közé emeli, azok az egyedi, kézzel készített ékszerberakások és kézimunkák, amikkel a kollekció majd’ minden darabja dicsekedhet. A cég hitvallása szerint ma már a jobb márkák mind csúcsminőségű anyagokkal és pompázatos mintázatokkal várják a hölgyeket, így a bikinik ízléses felékszerezése az, amivel igazán ki lehet tűnni közülük. És valóban, az Anika darabok általában egyszerűbb mintázatúak, sőt legtöbbször egyszínűek. Ami a szemet igazán vonzza rajtuk, azok a csípőn, a keblek közt, vagy a pántokon megtalálható pazar hímzések és díszítések gyöngyházból, féldrágakövekből vagy éppen kókuszdióból. Mindehhez az ihletet a tervezőnő a brazil kultúra és természetvilág minden pontjáról nyeri. Szóval, ha nagyon egyedi darabban kívánsz a habok közé vetődni, nem kell tovább keresned.

A bikinik izgalmas és változatos szabása persze azért nem teljesen brazil, hisz az Anikának gondolnia kell a konzervatívabb amerikai és európai közönségre is. Mindenesetre a változatosság itt is gyönyörködtet: háromszög, sportos halter és pánt nélküli bandeau felsők, masnis és sima alsók, 2008-tól pedig már mélyen dekoltált egyrészesek is feltűnnek a választékban. Push-upokat persze ne is keressünk itt, hisz Braziliában példamutatóan büszke minden hölgy a kebelméretére, és ezt az életérzést és szabadságot az Anika szexi darabjai is sugallják.

Érdemes tehát figyelemmel kísérnetek őket, hisz a legnagyobb amerikai áruházláncok és olyan magazinok, mint az Elle vagy az InStyle is felfigyeltek már a márkára.

Ajánljuk még:

A fürdőruha sorozat további részei