Amit minden nő hordana a strandon...

Frissítve: 2009. febr. 25., 12:04 | Megtekintve: 5706

Sorozatunk második részében egy igazi nagyágyút mutatunk be. Magasabb árkategóriájú, de azért a nagyközönség számára is megfizethető darabjaikat világsztárok is szívesen hordják. Lássuk, miért is!


A 1997-ben alakult L*Space abszolút a világvezető fürdőruha márkák közt tartatik számon, hisz ott vannak a legnagyobb ilyen témájú divatbemutatókon, világhírességek hordják szívesen darabjaikat, és tavaly, illetve tavalyelőtt is elnyerték az év fürdőruhája díjat Amerikában.

Szabásban egyszerűek és letisztultak ezek a fürdőruhák, a minták és színek választéka viszont szemkápráztatóan változatos, mégis az egész kollekció meghatározó egységet mutat és ízléses marad a nagyközönség számára is. A cég nagy hangsúlyt fektet a variálhatóságra, így mindenki kedve szerint válogathatja össze a ruhatárát, kiváltképp, hogy egy ideje már újra divatba jött különböző párosításban hordani az alsókat és a felsőket. Itt-ott megfigyelhetően sikerült a szabás terén is a 80-as éveket visszacsempészniük a tervezőknek.

További csábereje az L*Space daraboknak, hogy híresen kényelmesek és strapabíróak, ami végül is nem elhanyagolható szempont a vizisportok kedvelőinek sem. Ehhez kapcsolódó újdonság idén, hogy a megszokott hátcsiklandozó masnikat több modellen is különféle ügyes megoldásokkal váltották ki. A leglátványosabb az egyik képen is látható sportos Y forma, mely amellett, hogy jó tartást biztosít, még elegáns is arany láncolatával.

A 24 karátos arany ilyen vagy olyan formában – karikával, csővel, lánccal – de elég sok darabon fellelhető, és biztosítja viselője számára az eleganciát. A cég hitvallása szerint tehát mindenkinek készít fürdőruhákat, legyen szó akár egy laza, sportos lányról vagy a strand üdvöskéjéről.

L*Space 2009-es kollekció.

Ajánljuk még:

A fürdőruha sorozat további részei



Kapcsolódó márkák: L*Space


Ajánljuk még

Malibu Barbie-k a medence partikon