Beach Bunny blog

Malibu Barbie-k a medence partikon

Frissítve: 2009. márc. 11., 18:29 | Megtekintve: 3612

Kíváncsi vagy rá, milyen az a bikini, amiből Mariah Carey ötöt is vett a nászútjára? El tudod képzelni, hogy a hálószobák szexi fehérneműviseletét megidéző fürdőruhákban pózolj a strandokon?

Egyszer volt, hol nem volt, egy bizonyos Angela Chittenden nevű modell, aki a már ismert marketingtörténet szerint nem talált magának megfelelő fürdőruhát a létező márkák közül, ezért úgy döntött, hogy elindítja saját vonalát és megalkotja a neki megfelelő darabokat. A márka neve Beach Bunny, melyből sejthetjük, hogy itt az extravagáns, bevállalós, csajszis stílus kedvelőit célozza meg a volt FHM és Maxim címlaplány.

A 2009-es kollekció minden eddiginél jobban koncentrál arra, hogy a bikinik a fehérneműk stílusjegyeit hordozzák magukon. Csipkék, fűzők, hálók, díszmasnik, láncok és mindenféle elképzelhető kiegészítő és merész szabásmegoldás biztosítja, hogy viselője feltétlen vonzza majd a férfi szemeket a strandon vagy a medencepartikon, koktéliszogatás közben. A tervezők fantáziája teljes erővel szabadon szárnyal, középpontban a brazil szabásvonal, lényeg, hogy dögös és ultraszexi legyen.


Malibu Barbie, Vad Csaj vagy Lady Marmalade?

Idén a márka több alkollekcióra bontja szét a teljes kínálatot. Ezen alcsoportok egyes, különböző fazonú és szabású darabjai egymáshoz is illeszkednek mintáikkal és színvilágukkal. Ennek nem titkolt célja az, hogy a „mix and match” (a felső és alsó részek szabad variálása), mint annyi konkurensnél, itt is megvalósulhasson.

Az életstílust, amit a cég képvisel, büszkén hirdeti vásárlói köre is: Eva Longoria, Salma Hayek, Jessica Alba, Sienna Miller, Mariah Carey és Jessica Simpson mind-mind úgy döntöttek, hogy Beach Bunny modellekben mutatják meg bájaikat.

Ezt a márkát tehát az életet nagykanállal falók biztosan kedvelni fogják, én már alig várom, hogy a nyári Balaton parton felfedezzek egy két „Beach Bunny-t”, ha nem is Beach Bunny fürdőruhában, mert sajnos azt legközelebb Franciaországban lehet kapni. De hát nincs az olyan messze, és a csajok bárhová elmennek egy jó cucc beszerzéséért, ráadásul még időben is vannak.

Figyelem! A paparazzok ezekben a bikinikben könnyen összetéveszthetnek benneteket valamelyik hírességgel, úgyhogy ne csodálkozzatok, ha a bulvárújságok képei között magatokra ismertek!

A 2009-es kollekció bemutatója

Ajánljuk még:

A fürdőruha sorozat további részei