Rosa Chá blog

Falatnyi bugyi kiskosztümmel?

Frissítve: 2009. márc. 25., 16:08 | Megtekintve: 6183

Ó igen, ez is stranddivat és persze, hogy Brazíliából! Ne mondd, hogy nem vagy kíváncsi rá…

Az ember elgondolkodik, hogy vajon hova is lehet az alábbi képen látható fürdőruha és kiskosztüm összeállítást felvenni, és talán az én fantáziám limitált, de egy romantikus estén kívül nem sok helyzetben tudom elképzelni a hölgypartneren mindezt. Persze merészebb üzletasszonyok tárgyalásokhoz is hordhatják és a siker máris borítékolt.

Ahogy a Rosa Chá márka atyjának, Amir „Napkirály” Slamának, ennek a multikulturális fenegyereknek a sikere is biztos, miután csapatával évről-évről szexibb és ötletesebb kollekciókkal rukkol elő, különböző sztárok – mint például Mena Suvari vagy Valentino – figyelmét felkeltve.

Mustrálhatjuk a kifutókra alkotott darabokat is, ahol a tervezők képzelete nem ismer határokat és mérnöki pontossággal álmodják a női test köré fürdőruha költeményeiket. Láthatjuk, hogy a márka nem hódol be a trendeknek, inkább a saját maga által kijelölt utat követi, így minden fürdőruha tökéletesen egyedi, elegáns és ízléses. A Rosa Chá-nál egyforma hangsúlyt fektetnek az egyrészesekre, a bikinikre és az ezek mellé hordható könnyed strandruhákra. Tudnak tehát a Rosa Chá tervezői valamit, ismerjük el…

A kifutóra tervezett Rosa Chá darabokhoz persze kell a feszes popsi és lapos has. Szerencsére a Napkirály gondolt a halandó hölgyekre is, akik máris istennőkké válhatnak a pasik szemében, ha magukra öltenek egy-egy rafináltabb Rosa Chá darabot, hiszen előnyösen formálja az alakot. Ezek a fürdőruhák brazilosan élénk, foszforeszkáló színeikkel és szexin trükkös szabásukkal garantáltan nyarat és szenvedélyt varázsolnak köréd minimum 20 méteres sugarú körben.

Ha meghozták a kedved a képek, a shopbop.com vagy a Neiman Marcus oldalán máris rendelhetsz magadnak ezekből a strandkölteményekből.

Ajánljuk még:

A fürdőruha sorozat további részei