Fodrász blog

Duna-parti hajstílus központ nyílt meg

Frissítve: 2011. máj. 20., 08:40 | Megtekintve: 2706

Trendi, felkapott helyszínre költözött a Schwarzkopf Professional fodrászata és akadémiája. Az ultramodern belső tér képeit még nézegetni is öröm.

Májustól új helyre, Budapest egyik felkapott belvárosi részére, a Duna parti RiverParkba költözött a Schwarzkopf Professional. Ebben a környezetben még nagyobb élmény a profi fodrászok kezére bízni frizuránkat.

Olvass tovább »



Ciki a panelmohikán a HairClub szerint

Frissítve: 2011. ápr. 26., 19:07 | Megtekintve: 5320

Izgalmas interjú a Hairclub két celeb-fodrászával, Snoopy-val és Gepárddal, akik 2011 legjobb és legcikibb hajviseletei mellett önmagukról és a Budapest Essential Looksról is elárulnak pár érdekességet.

Tüzes Tamás (Snoopy) és Herczeg Csaba (Gepárd) kreatív zsenije áll a HairClub elnevezésű fodrász szalon mögött, mely 1998-as indulása óta mára hazánk leghíresebb és elismertebb nevei közé jutott. Nekik tettünk fel pár kérdést az aktuális hajdivatról és saját magukról.

Olvass tovább »


A sztárok kedvenc frizurái 2010-ben

Frissítve: 2010. szept. 11., 12:56 | Megtekintve: 6745

Szakmai szempontból a legnevesebb fodrászok zsűrizték az elkészült frizurákat, míg a vendégek ízlését népszerű sztárok képviselték Hajas László idei Cut & Color Competition fodrász versenyén.

A Symbol Galériában 96 káprázatos pályaműből készült kiállításon a szakmai kategóriák mellett többek között Jáksó László, Gönczi Gábor, Geszti Péter, Herczeg Zoltán, Fésüs Nelli, Vásári André, Brasch Bence és Harsányi Levente szavazatai alapján dőlt el, hogy ki kapja a Sztárok kedvence díjat.

Olvass tovább »



Jól mutatna a hajad(on)? - Ed Hardy újdonságok

Frissítve: 2010. júl. 9., 05:01 | Megtekintve: 6945

Hajszárító, csatt, körkefe, fésű, tükör... Nem a tipikus Ed Hardy felhozatal, ugye? Pedig a koponyás cuccok mostantól beköltöznek a fürdőszobákba is.

Ha eddig hiányoltad, hogy nem boríthatták minden tárgyadat gésák, szívecskék és koponyák, akkor te is tagja vagy az Ed Hardy Vintage Collage Hair Tool kollekció célcsoportjának.

Olvass tovább »


2010-es frizura trendek a KRI-SAN kollekcióban

Frissítve: 2010. febr. 24., 09:45 | Megtekintve: 10167

Ha kíváncsi vagy az idei frizura trendekre, ne hagyd ki ezeket a képeket! A KRI-SAN 2010-es hajkollekciója a 70-80-as éveket idézi, mégis modern, trendi és különleges.

A frizura az öltözék csúcsa 2010-ben is! A KRI-SAN 2010-es tavaszi-nyári hajkollekciójának bemutatója február 18.-án került megrendezésre Budapesten. A kollekció két felvonásban került bemutatásra, az első a trendi divat, a második az extrém megjelenés volt.

Olvass tovább »


4 trendirányzat és Kapócs Zsóka hajátváltozása

Frissítve: 2009. szept. 6., 14:34 | Megtekintve: 6106

A Schwarzkop Essential Looks bemutatóján megismertük a négy aktuális trendirányzatot, Kapócs Zsóka pedig romantikus fürtöket kapott a szemünk láttára.

Szeptember 3-án mutatta be az idén 111 éves Schwarzkopf az Essential Looks 2009 őszi-téli kiadását, amiből a szezon négy új, meghatározó trendirányzatát ismerhetjük meg. Élőben, modelleken bemutatva láthattuk a frizura irányzatok megvalósítását, a sztárvendég, Kapócs Zsóka pedig Karika Zsolt mesterfodrász kezei alatt kapott a szemünk láttára csodálatos göndör fürtöket.

Olvass tovább »