Szépség blog

Egy hely ahol DÍVAKÉNT érezheted magad!

Frissítve: 2013. febr. 19., 13:00 | Megtekintve: 25377

...és az árak is a földön maradtak! Dunakeszin van egy hely, ahol mindig te vagy a középpontban! Amit úgy neveznek, Közösségi Szépségház! Mit jelent ez?

A Díva nem csak egy szépségszalon sokfajta szolgáltatással, hanem egy közösségi hely, ahol kikapcsolódhatsz, beszélgethetsz, teázgathatsz, kávézgathatsz, miközben szépülsz.
Milyen szolgáltatások vannak a DÍVÁBAN?

Olvass tovább »



Tojásba zárt ajakbalzsam

Frissítve: 2011. jan. 25., 14:39 | Megtekintve: 6138

Ti szeretitek a kis tégelyes ajakápolókat? Sajnos nem a leghigiénikusabb és nem is túl kényelmes megoldás az ujjainkat használva felkenni, viszont most megtaláltuk a megoldást. Trendi, tégelyes, a sztárok legújabb kedvence.

A minap bukkantunk rá a legfrissebb organikus amerikai márkára a világhálón, többek között ezek a kis tojás alakú szájápolók is a termékeik közé tartoznak. Minden termékük kizárólag természetes alapanyagokat tartalmaz, E-vitamin és shea vaj összetevői ápolják a kiszáradt ajkakat.

Olvass tovább »


Jól mutatna a hajad(on)? - Ed Hardy újdonságok

Frissítve: 2010. júl. 9., 05:01 | Megtekintve: 6945

Hajszárító, csatt, körkefe, fésű, tükör... Nem a tipikus Ed Hardy felhozatal, ugye? Pedig a koponyás cuccok mostantól beköltöznek a fürdőszobákba is.

Ha eddig hiányoltad, hogy nem boríthatták minden tárgyadat gésák, szívecskék és koponyák, akkor te is tagja vagy az Ed Hardy Vintage Collage Hair Tool kollekció célcsoportjának.

Olvass tovább »