2010-es frizura trendek a KRI-SAN kollekcióban

Frissítve: 2010. febr. 24., 09:45 | Megtekintve: 10167

Ha kíváncsi vagy az idei frizura trendekre, ne hagyd ki ezeket a képeket! A KRI-SAN 2010-es hajkollekciója a 70-80-as éveket idézi, mégis modern, trendi és különleges.


A frizura az öltözék csúcsa 2010-ben is! A KRI-SAN 2010-es tavaszi-nyári hajkollekciójának bemutatója február 18.-án került megrendezésre Budapesten. A kollekció két felvonásban került bemutatásra, az első a trendi divat, a második az extrém megjelenés volt.

A kollekció a 70-80-as éveket idézi, ami a különleges színvilágtól lett mai. A színvilág tartalmazza a nem természetes hajszínek (piros, kék, zöld) pasztell változatait, de a satírozott szőke is megtalálható az idei ajánlatban. A volumenes formák dominálnak, amiben megtalálható a hullámos és az egyenes frizuraviselet is. A fru-fru variációi határtalanok, ami fontos kelléke az arc kihangsúlyozásának.

Nagy lehetőséget biztosít a frizura gyors változtatásában a KRI-SAN Szalon legújabb szolgáltatása, a Hajhosszabbítás, amit látványos kreációkban mutattak be a KRI-SAN TEAM fodrászai: Krizsán Győző, Kovács Tibor, Herczeg Ferenc és Timár Edit.



Ajánljuk még


Kommentek

Nessie – 2010. okt. 14., 19:28

Nagyon szépek jól néznek ki gratulálok :) puszi