Alyssa Miller egy szexi, modern édenkertben visel Intimissimit

Frissítve: 2014. jan. 13., 10:02 | Megtekintve: 120142

Az Intimissimi tavasz-nyári kampánya az erős, szexi nőket helyezi középpontba, egy modern éden virágai és a felhőkarcolók közé álmodva meg a jeleneteket. A különösen érzéki kampányfotókhoz a szupermodell Alyssa Miller volt a tökéletes választás.


A nő, aki nem utasítja el a bűnbeesést és az érzékiséget; a modern Édenkertben lefotózva, amint éppen tudatosan és a szabadság érzésével tekint a jövőbe, amelyet Manhattan felhőkarcolói és a végtelen égbolt látványa jelenít meg.

A helyszín New York. Egy gyönyörű tetőkert hortenziákkal, rózsákkal és nyírfákkal, amelyek az Intimissimi új, tavaszi/nyári kampányának is keretet adnak. A kollekció újraalkotott anyagaival, szabásával és formáival összhangban a képek is a szexi irányába mutatnak, határozott és kortárs vonásokkal.


A hangulatot tökéletesen testesíti meg Alyssa Miller szupermodell, aki elegáns és kifinomult, a tudatos szépség képviselője - a napfényes képeken David Bellemère fényképezője előtt ragyog. Alyssa, aki korábban már dolgozott világhírű márkákkal - köztük 2011-ben és 2012-ben az Intimissivel is - jelenleg is a nemzetközi sztárvilág középpontjában áll, a színész Jake Gyllenhaalhoz fűződő szerelmi kapcsolatának hála.Kapcsolódó márkák: Intimissimi


Ajánljuk még