Levi's - Andrássy út blog

A Levi's 2009 őszi-téli kollekciója

Frissítve: 2009. júl. 4., 07:02 | Megtekintve: 4802

A Levi’s új kollekciójának inspirációja az utazás és azok az emberek, akik szabadon akarnak élni, a természethez közel.

A Levi’s 2009 őszi/téli kollekciójának tervezőire nagy hatással volt a valós történeten alapuló Út a vadonba című film és főhőse, a szabadságot kereső Christopher McCandless. Chris az egyetem befejezése után a sikeres élet helyett útra kel, csak a legszükségesebbekkel felszerelkezve hátrahagyja családját és otthonát. Vándorlása ugyan végül tragikusan végződik – éhen hal lakókocsijában – élete azonban nagy hatással volt mindazokra, akik a tömegkultúrából kiábrándulva saját útjukat keresik.

A kollekció a film hősének útját követve három szakaszra bontható.

1, Az első állomás jellegzetes figurája a stoppos, aki San Franciscóból elindulva végigjárja egész Amerikát és útján a legkülönbözőbb emberekkel találkozik össze. Új barátokat talál, szabad életet él és önállóan dönt sorsáról. A Levi’s kollekció első körben megjelenő darabjai szorosan kötődnek az utazás hangulatához, jellemzőek a nap fakította anyagok, a világoskék szín.

2, Következő állomásunk Seattle városa, az X generáció világa. Ez volt a generáció, amelyik először találkozott az internettel, az MTV-t nézve nőtt fel és amelyik olyan zenei irányzatokkal azonosítható, mint a grunge vagy a hip-hop. Tagjai frusztráltak, lázadó szelleműek és nem igazán tudják, mit kezdjenek életükkel. Kultikus figuraként tekintettek az önmagát elszántan kereső Chris McCandless-re. A kollekció ehhez a szakaszhoz köthető darabjaira jellemző a fekete szín, a szakadások, az underground stílus.

Az “Út a vadonba” trailere:

3, Csavargónk útjának végső állomása Alaszka – ahol eléri célját és igazán közel kerül a természethez. Nehéz útja után végre megpihen és megtalálja igazi énjét. A kollekció darabjai is ezt a nyugalmat tükrözik, a természet közeliséget, önmagunk megtalálásának örömét. Mindezt a Levi’s-től megszokott, egyszerre klasszikus és divatos stílusban.

Nézd meg a Levi’s kollekciót a divatkatalógusban!



Levi's nyertesek és nyereményeik

Frissítve: 2009. jún. 11., 20:42 | Megtekintve: 1905

Átvették Levi's ajándékaikat legutóbbi játékunk nyertesei. Nézd meg a képeket az átadóról, és ne felejts el játszani következő nyereményjátékainkon sem!

A Levi’s és a Vanity.hu közös nyereményjátékának szerencsés nyertesei június 9.-én vehették át Levi’s termékeiket az Andrássy úti Levi’s üzletben.

Öt nyertesünk közül sajnos végül csak négyen tudtak megjelenni a közösen megbeszélt időpontban (később Kovács Tamás is elment a nyereményéért, ő egy Levi’s 501-est vitt el). A Levi’s különösen rugalmasan és szimpatikusan állt a nyertesekhez – aki nyereményét nem találta saját stílusához vagy ízléséhez illőnek, az választhatott helyette egy tetszőleges darabot az Andrássy úti üzlet kínálatából.

A szerencsések és nyereményeik:

Wohl Erika (571-es farmer):

Nyári Judit (fekete top):

Kulcsár Bálint (Levi’s Engineered Jeans):

Almási Mária (sárga top):

A nyerteseknek még egyszer gratulálunk! Hamarosan újabb nyereményjáték indul a Vanity-n, azt se hagyjátok ki!


Levi's nyereményjáték eredményhirdetés

Frissítve: 2009. máj. 29., 14:08 | Megtekintve: 2373

Kisorsoltuk a Levi's játék nyerteseit - ha játszottál, nézd meg, a te neved is rajta van-e a listán!

Május 27.-én lezárult a Vanity és a Levi’s közös nyereményjátéka, a kérdésre helyes választ adók közül kisorsoltuk a szerencsés nyerteseket, akik a következő Levi’s termékek közül vihetnek haza egyet:
2 db Levi’s Engineered Jeans limitált szériás farmer díszdobozban,
2 db Levi’s 501-es klasszikus farmer,
1 db abból a női felsőből, ami Európában jelenleg vezeti a Levi’s eladási listáját.

Nyertesek listája:

1. Levi’s 501 női

Nyertes: Almási Mária, a****si@vipmail.hu

2. Levi’s 501 férfi

Nyertes: Kovács Tamás, c***la@citromail.hu

3. Levi’s Engineered Jeans farmer (női)

Nyertes: Wohl Károlyné, w****s2@freemail.hu

4. Levi’s Engineered Jeans farmer (férfi)

Nyertes: Kulcsár Bálint, k****nt@freemail.hu

5. 1 db női fehér felső

Nyertes: Nyári Judit, n****it@freemail.hu


A nyerteseket a Levi’s e-mailben értesíti, a nyeremények átadására az Andrássy úti Levi’s üzletben kerül sor.

Gratulálunk a nyerteseknek, és minden játékosnak köszönjük a részvételt! A Vanity hamarosan újabb nyereményjátékokkal jelentkezik.



Levi's nyereményjáték - nyerj különleges Levi's termékeket!

Frissítve: 2009. ápr. 27., 10:28 | Megtekintve: 7522

Figyelem! Csak egy kérdésre kell válaszolnod a Levi's legújabb nyereményjátékában ahhoz, hogy a tiéd legyen egy szuper Levi's farmer vagy egy különleges felső!

A Vanity április 27.-én induló, május 27-ig tartó nyereményjátékában csak egyetlen kérdésre kell helyesen válaszolnod, hogy részt vehess a sorsoláson, ahol Magyarországon ritkaságnak számító és klasszikus Levi’s termékeket nyerhetsz.

A szerencsések a sorsolást követően a következő 5 nyeremény egyikét vehetik át az Andrássy úti Levi’s üzletben:



2 db Levi’s 501-es farmer


– a legklasszikusabb Levi’s férfi farmer, amit az idén trendi „boyfriend jeans” stílus jegyében hölgyek is bátran hordhatnak.



2 db Levi’s Engineered Jeans farmer


– az idén 10 éves LEJ kollekciót a jubileum alkalmából különleges díszdobozban, limitált példányszámban adták ki férfi és női változatban.





1 db női fehér felső


– ez a modell Európában jelenleg vezeti a Levi’s eladási listáját, de Magyarországon ritkaságnak számít.



Kvízkérdésünk a következő:

Mit árvereztek el az Andrássy úti Levi’s üzlet megnyitóján?

A nyereményjáték befejeződött.


A válaszadáshoz segítséget a megnyitóról szóló cikkünkben találsz.

Ha a május 28.-i sorsoláson neked kedvez a szerencse, az Andrássy úti Levi’s üzletben átveheted a nyeremények egyikét. A nyerteseket email-ben értesítjük.
Az Andrássy úti üzletbe persze máskor is érdemes benézned, mert a tavaly októberben megnyílt exkluzív márkabolt kínálata és kialakítása az országban egyedülálló: a különleges atmoszféra mellett a legújabb, prémium kategóriás Levi’s Blue és a limitált X Levi’s kollekciók várják a vásárlókat.

Értesítjük kedves játékosainkat, hogy a nyereményjáték meghirdetésekor szereplő Kustaa Saksi és a Damien Hirst pólókat az árukészlet változásai miatt 2 db Levi’s Engineered Jeans farmernadrágra cseréltük.


Exkluzív Levi's bolt nyílt az Andrássy úton

Frissítve: 2008. nov. 1., 20:30 | Megtekintve: 9948

Nagyszabású parti, aranygombos luxus farmer és csodálatos Levi's kollekciók vártak ránk október 30.-án, az Andrássy úti új, exkluzív márkabolt megnyitóján.

Az Andrássy út 13. alatt található, új Levi’s üzlet nyitópartiján a hazai celebvilág számtalan képviselője tette tiszteletét, és az ünnepélyes megnyitás alkalmából árverésre került egy Levi’s 501-es Gold Edition farmernadrág is, mely 24 karátos aranygombokkal, limitált kiadásban készült, Magyarországra összesen kettőt hoztak belőle.

Az új üzletben mostantól más különlegességekkel is találkozhatunk, mint például a prémium kategóriás Levi’s Blue kollekció, vagy a hordható művészetet megtestesítő, Damien Hirst kortárs művész munkáiból készített X Levi’s kollekció limitált darabjai. Az üzlet aljában egy egyedülálló, lounge jellegű bemutatóterem is található VIP vendégek és stylistok számára.

A megnyitó est egyik fénypontja, az aranygombos 501-es elárverezése este hatkor kezdődött. A luxus farmer kikiáltási ára 50100 Ft volt, végül Dukai Regina vitte el 150.000 Ft-ért. Ezt az összeget a Levi’s az AIDS Segély Alapítvány javára ajánlotta fel. Az aukción licitált még Debreczeni Zita is, emellett számtalan egyéb híresség jelenlétével támogatta az eseményt. Ott volt többek között Völgyesi Gabi, Gallusz Niki, Bárdosi Sándor és Nóci, a konferanszié szerepét pedig Sári Évi töltötte be. A kétszintes üzlet megnyitója a Levi’s márkát jellemző különleges hangulatban zajlott le.

Érdemes tehát betérni az Andrássy úti luxusüzletek legújabb gyöngyszemébe az exkluzív, Magyarországon máshol nem kapható Levi’s darabokért és a különleges atmoszféráért – a megnyitón készült fényképek magukért beszélnek.

Olvass tovább »