COIN Áruház - Dorottya utca blog

Nem habozott jól levinni árait a COIN

Frissítve: 2010. jan. 29., 08:00 | Megtekintve: 4504

Az olasz márkák bűvöletében élők számára remek hír, hogy nagyszabású akciót hirdetett a COIN Áruház, minden divatrajongó egyik kedvenc célpontja.

Jelenleg is él a kedvezmény, aminek értelmében féláron kapod meg a COIN áruház egyes termékeit! Ha kíváncsi vagy, mely márkákra vonatkozik a fantasztikus 50%-os kedvezmény, nézd meg a saját szemeddel:

Olvass tovább »



Kihagyhatatlan kedvezmények várnak a COIN-ban!

Frissítve: 2010. jan. 6., 13:21 | Megtekintve: 4245

A Dorottya utcai olasz COIN áruházban most 30% kedvezményt kapsz az olyan prémium márkák darabjaira, mint például az Armani, Roberto Cavalli, Richmond vagy a Miss Sixty.

Rengeteg neves olasz márka termékei vesznek részt a 30%-os, kihagyhatatlan akcióban. Ha kíváncsi vagy a részletekre, kattints a képre a nagyobb verzióért:

Olvass tovább »


Szexi pink Mikulás járt nálunk!

Frissítve: 2009. dec. 17., 13:37 | Megtekintve: 4609

A Télanyó, Dukai Regina egy Ferrarin érkezett meg az olasz COIN ünnepségére és krampuszaival együtt adott elő karácsonyi dalokat.

Rendhagyó módon ünnepelte első karácsonyát Budapesten a COIN prémium kategóriás üzletház. A Télanyó krampuszaival vonult fel a színpadra – karácsonyi dalokat énekelt és különleges énekhangjával mindenkit elkápráztatott.

Olvass tovább »



Paris Hilton videó a COIN megnyitóról

Frissítve: 2009. szept. 8., 16:00 | Megtekintve: 3235

Elkészült a Vanity saját, exkluzív videója Paris Hilton budapesti tartózkodásáról, a COIN divatbemutatóról és sajtótájékoztatóról. Nézd meg te is Paris-t!

A szeptember 3-án tartott, nagyszabású COIN áruház megnyitóról, ahol Paris Hilton volt a díszvendég, már részletesen beszámoltunk.

De ezúttal nem csak fotókat, hanem videót is készítettünk mindkét eseményen. Nézd meg a Vanity exkluzív összeállítását Paris Magyarországon töltött napjáról!

Olvass tovább »


Paris Hilton bemutatóján jártunk a COIN-ban

Frissítve: 2009. szept. 4., 16:58 | Megtekintve: 6313

Budapestre jött Paris Hilton, új kollekcióját mutatta be a COIN áruház megnyitóján - mi ott voltunk és részletesen beszámolunk róla.

„Az est házigazdája Paris Hilton lesz” – ez állt a COIN megnyitójának meghívóján, és mi kíváncsian vártuk az eseményt, hisz nem mindennapos dolog, hogy az örökösnő hazánkba látogat. Mikor a megnyitó előtti este Paris azt írta a twitteren: „Megérkeztem Budapestre, alig várom már a kollekcióm bemutatóját!” minden kétségünk eloszlott.

Olvass tovább »