Szexi alsógatyát a pasidra!

Frissítve: 2008. febr. 11., 12:01 | Megtekintve: 13150

A Valentin-nap rólatok szól. Rólad és a pasidról. Te mivel készülsz? Gyertyafényes vacsora, rózsaszirmokkal teleszórt ágy, vadító fehérnemű… De neki vajon eszébe jut beújítani valami szexit?


Ugye te sem akarod még Valentin-napon is az anyjától kapott kétéves, kinyúlt boxerban látni szerelmed tárgyát? Ha neki nem jut eszébe, lepd meg te valami szexi darabbal! Férfialsó körképünk segít kiválasztani a párodhoz leginkább illő darabot!

A klasszikus fecske bár a legegészségesebb viselet, mégis nehezen találni ennél unalmasabb darabot a férfi fehérneműk között. Noha ennek a fazonnak is megvannak már a viccesmintás darabjai, Valentin-nap éjszakájára mégsem javasoljuk.

A boxer talán a legnépszerűbb viselet – a bevállalósabb és a visszafogottabb férfiak egyaránt szívesen hordják. Így bármely üzletben széles választékkal találkozhatsz, akár egyszínű, csíkos, vagy valamilyen mókás darabot keresnél. Ha a pasid fázósabb, még egy színében és anyagában hozzá illő trikóval is párosíthatod. A szexi hatás így sem marad el!

A száras szűk alsónadrágnak is megvannak a maga hívei, de ha konzervatívabb vagy, ezt a típust inkább ne válaszd! Ha mégis ebből a fajtából szemezgetnél, az egyszínű biztonságos és nyerő választás. A mintásoknál azonban nem árt oda figyelni, hogy a minta milyen hatást kelt viselőjén.

Ha mindezek után sem mersz egyedül választani, vessétek bele magatokat együtt a szexi alsóneműk világába! Így a Valentin-napi fehérnemű mustrát már az üzletek próbafülkéjében elkezdhetitek!

Ajánljuk még:
h3. Férfi kollekciók a piactéren



Ajánljuk még

Hódít a Candy Star - Ismerd meg és nyerj!

Alyssa Miller egy szexi, modern édenkertben visel Intimissimit

Nagymellű csajok paradicsoma: Bravissima

Victoria Beckham átvette férje szerepét

Milyen fehérnemű illik hozzád?

Forródróton: legújabb üzletnyitások!

Megnyílt az első women’ secret „IT shop”

Boxerek alváshoz és minden máshoz - pasiknak

Találd meg idei önmagad az Arena Plazában - programajánló


Kommentek

csinitini – 2010. máj. 5., 11:51

wúúú a középső az vagány el tudnám képzelni a páromon! dögnyaklánccal együtt!