Nagymellű csajok paradicsoma: Bravissima

Frissítve: 2009. szept. 25., 14:03 | Megtekintve: 8774

Ha túl nagy melleid miatt eddig nem élvezted a fehérnemű vásárlást, most majd fogod! Megjött a szexis és kényelmes extra méretű fehérneműk új kollekciója.


A Bravissima webáruház olyan nagymellű hölgyeknek kínál fehérneműt és fürdőruhát, akiket nem olyan régen még figyelmen kívül hagytak a fehérneműgyártók. Nekik általában választaniuk kellett, hogy kényelmesen vagy csinosan érezzék magukat – de ez mára megváltozott.

Julianne merevítős melltartó, Smoothing vállpánt nélküli melltartó

A Bravissima fehérneműk nőiesek, szexisek, gyönyörű kelmékből és csodaszép csipkékből készülnek, kiváló tartást adnak és ugyanakkor kényelmet is biztosítanak. A legtöbb boltban a D kosárméret a legnagyobb, itt azonban a darabok C-től K kosárig, 70-től 110-es méretig kaphatók.

Jessica merevítős melltartó; Jolie merevítős melltartó

A webáruházban rengeteg termék található, ami a hétköznapitól az alkalmi viseletig mindent magába foglal – a sima, egyszínű szivacsos melltartóktól és sportmelltartóktól a szexi modelleken át az esküvői viseletig. A kismamák pedig szoptatós melltartókat is találnak maguknak. A legtöbb modellhez hozzá illő alsó is kapható.

Az online ügyfélchat alkalmazás, e-mail vagy telefon segítségével tanácsot kérhetsz a megfelelő méret kiválasztásban és kérdéseket tehetsz fel a termékekről. A megrendelt termékeket időpont egyeztetéssel személyesen is fel lehet próbálni vásárlás előtt, de ha postai kiszállítással rendelsz, akkor csere és pénzvisszafizetési garancia teszi kockázatmentessé a vásárlást.

Madonna a ‘Sticky and Sweet’ budapesti turnéján a Bell félkosaras melltartót viselte átlátszó ruhája alatt.

Október elsején pedig megnyit a Bravissima mintabolt is (Csepel, Bokros u. 3), ami bejelentkezés alapján várja a vevőket. Tapasztalatból tudjuk, hogy a tulajdonos nagyon segítőkész és valódi szakértő, így minimum fél-egy órát szánj a látogatásra, aminek végén biztos lehetsz benne, hogy a tökéletes fehérneművel indulsz haza.

Látogasd meg a Bravissima webáruházat, ahova már megérkezett a legújabb, őszi-téli kollekció is!

Nézd meg a Bravissima kollekciót a divatkatalógusban!



Kapcsolódó márkák: Bravissima


Ajánljuk még