Megnyílt az első women’ secret „IT shop”

Frissítve: 2011. szept. 5., 13:10 | Megtekintve: 4148

Közép-Kelet Európában elsőként új típusú women’secret üzlet, vagyis „IT Shop” nyílt a Mammut 2-ben. Az új dizájn számos stílust ötvöz, a természetes anyagok, a fa és a fém mellett a pasztell színek alkalmazása is hozzájárul a kellemes hangulathoz.


Az új koncepció elnevezése, az „IT Shop” azt sugallja, hogy a women’secret egy teljesen újszerő és egyedi stílusú környezetet szeretett volna kialakítani, ahová öröm betérni.

Az olyan bohókás részletek, mint a varrószobás kiegészítők, kosarak és dobozok, a sárga bicikli vagy a szekér, még vidámabbá teszik az üzletet.

A zegzugos, labirintusszerő kialakítás pedig intimmé és békéssé varázsolja a teret, így a vásárlók nyugodtan tudnak majd válogatni a fehérneműk, pizsamák és kiegészítők között.

A mozgatható paneles elrendezés ugyanakkor segít abban, hogy az aktuális kollekciók kerülhessenek a középpontba, és ennek megfelelıen lehessen kialakítani az üzletet.

Segítségükkel jól el lehet választani a különbözı színeket és stílusokat.

• A mostani őszi kollekcióban például központi elemet képviselnek a JUMP sport fehérneműk. A két éve indult, nagyon népszerő termékcsaládot fokozatosan bővítik, ősztől például úszódresszel. Ezen kívül már kapható egy új modell, amely alakformáló W’EFFECT technológiával készült. Így már sportolás közben is élvezhető a mikrokapszulákba zárt bőrfeszesítő szérumok jótékony hatása.

• Az idei év nagy visszatérője a CHELSEA utcai kollekció. A termékcsaládot néhány év kihagyás után indította el újra a women’secret. Itt a kék és barna árnyalatok uralkodnak, de az apró mintáknak és a hímzett részleteknek is fontos szerep jutott.

• A szexi, nőies fehérneműket az ANTIQUE kollekció képviseli. A pasztell lilás, barnás, szürkés árnyalatú, néhol virágmintás holmik érzéki és titokzatos hangulatot árasztanak.

• Azok sem fognak csalódni, akik a bohókás, vidámabb irányzatot kedvelik. Kora ősszel Micimackóval díszített fehérneműbe és pizsamába bújhatnak majd.

• Az új üzletben természetesen megtalálható a jól ismert BASIC termékcsalád és annak pamut változata, a LOGO, valamint az alakformáló szérumokat tartalmazó W’EFFECT fehérneműk is.

Eddig tíz „IT Shop” nyílt Spanyolországban, és egy-egy Párizsban, Gentben és Marseille-ben.

A most megnyitott budapesti üzlet az első „IT Shop” Közép- Kelet Európában. Hazánkban az Aréna Plázában és Szegeden lehet újabb women’secret „IT Shop”-ra számítani a közeljövőben.



Kapcsolódó márkák: Women' Secret


Ajánljuk még