Levi's 2014 ősz-tél - A kaliforniai életérzés

Frissítve: 2014. okt. 5., 22:36 | Megtekintve: 91635

A Levi’s® rendhagyó sajtótájékoztatón mutatta be a Kalifornia által inspirált őszi, téli kollekcióját. Ebben a szezonban a márka folytatja gyökerei felkutatását: bemutatja az ikonikus ruhadarabok otthonát, Kaliforniát.


"Kalifornia testesíti meg az áhított dolgokat az életünkben: a szabadságot, a természetet, a gördeszkázást, a hegymászást, a strandokat és a szörfözést, a technikai újításokat és az innovációt, “ nyilatkozta Jonathan Cheung, a Levi’s® márka vezető dizájnere. "Ez a hangulat, életérzés áthatja az egész kollekciót.”


A férfi kollekciónak idén is vannak jellegzetes darabjai. A márka folytatja a népszerű farmer, és nem farmer kollekciójának bővítését. Ebben a szezonban bevezetik a Levi’s® 522Ô-es nadrágot. A Levi’s® 510Ô-es nadrág maga lesz a rock&roll, míg a Levi’s® 511Ô-es Slim fazonú nadrág a kevésbé extravagáns férfiakat szolgálja ki. Ebben a szezonban a márka együttműködik az ikonikus illusztrátorral, Rick Griffinnel, aki szinte az egész 2014-es kollekciót meghatározta stílusával. Rick Griffin a ‘60-as évek egyik legmeghatározóbb pszichedelikus művésze.

A női kollekcióban az ikonikus Levi’s® 501® farmer, a farmering és a farmerdzseki folytatja menetelését, rendületlenül tőr előre. A Levi's® tervezői csapata megalkotta a klasszikus 501® boyfriend stílusú farmer.

A Levi’s márka magába foglalja a klasszikus amerikai stílust, annak minden belülről fakadó lazaságával. A Levi Strauss 1873-as alapítása óta a Levi’s® farmer a világ legelismertebb és leggyakrabban utánzott ruházatává vált, ami lebilincselte az emberek képzeletét és hűségét nemzedékeken át. Napjainkban a Levi’s® portfoliója folyamatosan bővül, fáradhatatlanul törve az élre olyan innovatív szellemiséget képviselve, ami páratlan a ruházati iparban. Termékeik a vezető farmer- ruházatból és kiegészítők sorából több mint 110 országban kaphatóak, így adva meg a lehetőséget az egyéniségeknek a világ minden táján, hogy kifejezzék magukat.Kapcsolódó márkák: Levi's


Ajánljuk még

Visszahozza a kordbársony divatot a Levi's!

Go Forth - Íme, egy Levi's farmernadrág!

Megérkezett a Levi's karácsonyi kollekciója