Levi's üzlet blog

Sztárok találkozója a próbafülkében

Frissítve: 2007. nov. 28., 16:10 | Megtekintve: 3529

A Levi's legújabb, Aréna Plázában található üzletének megnyitóján jártunk, ahol nem kis meglepetést okozott számunkra az örök, megújult, elnyűhetetlen farmermárka.

Szemlátomást nemcsak nekünk, hanem a hazai sztárélet tagjainak is – mint pl. Vámosi Viki, Gallusz Niki, Csiszár Jenő, Novák Péter, Dukai Regina, Debreczeni Zita – felkeltette érdeklődését (a bátrabbak próbálták is) a Levi’s kollekció aktuális darabjait.

A Levi’s nem csak a farmernadrágok terén alkotott új stílust, hanem az üzletek berendezésében is. Az új Levi’s Revolution bútorkoncepciónak köszönhetően a vásárlók sokkal könnyebben eligazodnak. Szépen elkülönülnek a lányok és a fiúk bázisai, a fazonokról, színekről egyértelműbb képet kapunk. A bejáratnál mindig a legnépszerűbb darabok láthatók. Az üzletbelsőt úgy alakították ki, hogy választási lehetőséget biztosítson a vásárlási szokásaidnak. Ha szereted, hogy kiszolgálnak, csak oda kell fáradnod az úgynevezett denimbárhoz, de ha magad kedvére válogatnál, a 360 fokban elforgatható polcelemekről megteheted. A designerek nem feledkeztek meg a próbafülkék kényelmének fontosságáról sem, tágasak lettek, puha szőnyegen, már-már luxuskörnyezetben próbálgathatjuk a nekünk tetsző ruhadarabokat.

Olvass tovább »