Levi's nyereményjáték blog

Levi's 501 Eredményhirdetés

Frissítve: 2009. nov. 26., 18:31 | Megtekintve: 3301

Nézd meg, a te neved is rajta van-e az 5 szerencsés listáján, akik nyertek egy eredeti Levi's 501-est most lezárult játékunkon!

Lezárult a Levi’s és a Vanity.hu közös nyereményjátéka, a helyes választ adók közül pedig kisorsoltuk az 5 szerencsést, akik egy-egy 501-es farmert vihetnek haza.

Olvass tovább »Nyereményjáték: 501-es farmerek várnak gazdára!

Frissítve: 2009. nov. 11., 22:42 | Megtekintve: 10652

A Levi's és a Vanity.hu közös nyereményjátékán csak egy kérdésre kell válaszolnod, hogy megnyerhesd az 5 darab eredeti Levi's 501-es egyikét!

A legnagyobb újbudai bevásárlóközpont, az Allee Center megnyitása alkalmából a Levi’s különleges ajándékokkal vár mindenkit új üzletében és online is! Játssz velünk és nyerj!

Olvass tovább »


Nyerj jegyet Madonna koncertjére!

Frissítve: 2009. aug. 12., 14:24 | Megtekintve: 2007

Trendi farmer mellé ingyenjegyet is szeretnél? Nyerj jegyet a közelgő, budapesti Madonna koncertre, játssz a Levi's-szel!

Adj egy esélyt a szerencsének a Levi’s nyereményjátékán, ahol a sorsoláson való részvételhez nem kell mást tenned, mint szuper cuccokat vásárolni!

Olvass tovább »Levi's nyertesek és nyereményeik

Frissítve: 2009. jún. 11., 20:42 | Megtekintve: 1905

Átvették Levi's ajándékaikat legutóbbi játékunk nyertesei. Nézd meg a képeket az átadóról, és ne felejts el játszani következő nyereményjátékainkon sem!

A Levi’s és a Vanity.hu közös nyereményjátékának szerencsés nyertesei június 9.-én vehették át Levi’s termékeiket az Andrássy úti Levi’s üzletben.

Öt nyertesünk közül sajnos végül csak négyen tudtak megjelenni a közösen megbeszélt időpontban (később Kovács Tamás is elment a nyereményéért, ő egy Levi’s 501-est vitt el). A Levi’s különösen rugalmasan és szimpatikusan állt a nyertesekhez – aki nyereményét nem találta saját stílusához vagy ízléséhez illőnek, az választhatott helyette egy tetszőleges darabot az Andrássy úti üzlet kínálatából.

A szerencsések és nyereményeik:

Wohl Erika (571-es farmer):

Nyári Judit (fekete top):

Kulcsár Bálint (Levi’s Engineered Jeans):

Almási Mária (sárga top):

A nyerteseknek még egyszer gratulálunk! Hamarosan újabb nyereményjáték indul a Vanity-n, azt se hagyjátok ki!


Levi's nyereményjáték eredményhirdetés

Frissítve: 2009. máj. 29., 14:08 | Megtekintve: 2373

Kisorsoltuk a Levi's játék nyerteseit - ha játszottál, nézd meg, a te neved is rajta van-e a listán!

Május 27.-én lezárult a Vanity és a Levi’s közös nyereményjátéka, a kérdésre helyes választ adók közül kisorsoltuk a szerencsés nyerteseket, akik a következő Levi’s termékek közül vihetnek haza egyet:
2 db Levi’s Engineered Jeans limitált szériás farmer díszdobozban,
2 db Levi’s 501-es klasszikus farmer,
1 db abból a női felsőből, ami Európában jelenleg vezeti a Levi’s eladási listáját.

Nyertesek listája:

1. Levi’s 501 női

Nyertes: Almási Mária, a****si@vipmail.hu

2. Levi’s 501 férfi

Nyertes: Kovács Tamás, c***la@citromail.hu

3. Levi’s Engineered Jeans farmer (női)

Nyertes: Wohl Károlyné, w****s2@freemail.hu

4. Levi’s Engineered Jeans farmer (férfi)

Nyertes: Kulcsár Bálint, k****nt@freemail.hu

5. 1 db női fehér felső

Nyertes: Nyári Judit, n****it@freemail.hu


A nyerteseket a Levi’s e-mailben értesíti, a nyeremények átadására az Andrássy úti Levi’s üzletben kerül sor.

Gratulálunk a nyerteseknek, és minden játékosnak köszönjük a részvételt! A Vanity hamarosan újabb nyereményjátékokkal jelentkezik.


Levi's nyereményjáték - nyerj különleges Levi's termékeket!

Frissítve: 2009. ápr. 27., 10:28 | Megtekintve: 7522

Figyelem! Csak egy kérdésre kell válaszolnod a Levi's legújabb nyereményjátékában ahhoz, hogy a tiéd legyen egy szuper Levi's farmer vagy egy különleges felső!

A Vanity április 27.-én induló, május 27-ig tartó nyereményjátékában csak egyetlen kérdésre kell helyesen válaszolnod, hogy részt vehess a sorsoláson, ahol Magyarországon ritkaságnak számító és klasszikus Levi’s termékeket nyerhetsz.

A szerencsések a sorsolást követően a következő 5 nyeremény egyikét vehetik át az Andrássy úti Levi’s üzletben:2 db Levi’s 501-es farmer


– a legklasszikusabb Levi’s férfi farmer, amit az idén trendi „boyfriend jeans” stílus jegyében hölgyek is bátran hordhatnak.2 db Levi’s Engineered Jeans farmer


– az idén 10 éves LEJ kollekciót a jubileum alkalmából különleges díszdobozban, limitált példányszámban adták ki férfi és női változatban.

1 db női fehér felső


– ez a modell Európában jelenleg vezeti a Levi’s eladási listáját, de Magyarországon ritkaságnak számít.Kvízkérdésünk a következő:

Mit árvereztek el az Andrássy úti Levi’s üzlet megnyitóján?

A nyereményjáték befejeződött.


A válaszadáshoz segítséget a megnyitóról szóló cikkünkben találsz.

Ha a május 28.-i sorsoláson neked kedvez a szerencse, az Andrássy úti Levi’s üzletben átveheted a nyeremények egyikét. A nyerteseket email-ben értesítjük.
Az Andrássy úti üzletbe persze máskor is érdemes benézned, mert a tavaly októberben megnyílt exkluzív márkabolt kínálata és kialakítása az országban egyedülálló: a különleges atmoszféra mellett a legújabb, prémium kategóriás Levi’s Blue és a limitált X Levi’s kollekciók várják a vásárlókat.

Értesítjük kedves játékosainkat, hogy a nyereményjáték meghirdetésekor szereplő Kustaa Saksi és a Damien Hirst pólókat az árukészlet változásai miatt 2 db Levi’s Engineered Jeans farmernadrágra cseréltük.