Levi's esemény blog

Exkluzív Levi's bolt nyílt az Andrássy úton

Frissítve: 2008. nov. 1., 20:30 | Megtekintve: 9948

Nagyszabású parti, aranygombos luxus farmer és csodálatos Levi's kollekciók vártak ránk október 30.-án, az Andrássy úti új, exkluzív márkabolt megnyitóján.

Az Andrássy út 13. alatt található, új Levi’s üzlet nyitópartiján a hazai celebvilág számtalan képviselője tette tiszteletét, és az ünnepélyes megnyitás alkalmából árverésre került egy Levi’s 501-es Gold Edition farmernadrág is, mely 24 karátos aranygombokkal, limitált kiadásban készült, Magyarországra összesen kettőt hoztak belőle.

Az új üzletben mostantól más különlegességekkel is találkozhatunk, mint például a prémium kategóriás Levi’s Blue kollekció, vagy a hordható művészetet megtestesítő, Damien Hirst kortárs művész munkáiból készített X Levi’s kollekció limitált darabjai. Az üzlet aljában egy egyedülálló, lounge jellegű bemutatóterem is található VIP vendégek és stylistok számára.

A megnyitó est egyik fénypontja, az aranygombos 501-es elárverezése este hatkor kezdődött. A luxus farmer kikiáltási ára 50100 Ft volt, végül Dukai Regina vitte el 150.000 Ft-ért. Ezt az összeget a Levi’s az AIDS Segély Alapítvány javára ajánlotta fel. Az aukción licitált még Debreczeni Zita is, emellett számtalan egyéb híresség jelenlétével támogatta az eseményt. Ott volt többek között Völgyesi Gabi, Gallusz Niki, Bárdosi Sándor és Nóci, a konferanszié szerepét pedig Sári Évi töltötte be. A kétszintes üzlet megnyitója a Levi’s márkát jellemző különleges hangulatban zajlott le.

Érdemes tehát betérni az Andrássy úti luxusüzletek legújabb gyöngyszemébe az exkluzív, Magyarországon máshol nem kapható Levi’s darabokért és a különleges atmoszféráért – a megnyitón készült fényképek magukért beszélnek.

Olvass tovább »Levi's divatshow a Párisi udvarban

Frissítve: 2008. jún. 16., 16:10 | Megtekintve: 7148

A világ legelső farmernadrágja, a Levi's 501 új kollekcióját mutatták be szerda este egy nagyszabású divatshow keretében.

Levi’s divatshow-t tartottak a Párizsi udvarban június 11-én, 19 órai kezdéssel. A bemutatón táncosok és modellek egyaránt felléptek, fergeteges, dinamikus show-t produkálva. A bemutató után élőben fellépett a Hooligans együttes, és számtalan hazai híresség is megtisztelte az eseményt. Az új kollekció több színben jelenik meg idén is: az egészen sötét indigótól a napszítta világos színig. Magyarország összes Levi’s üzletében megtalálhatóak lesznek a Levi’s 501 farmernadrágok.

A Levi’s 501 volt az eredeti, öt zsebes, gombos farmernadrág, ebből született meg az összes többi farmer. Legjellegzetesebb vonása az a képessége, amellyel a szexuális vonzerőt kihangsúlyozza.

Egy tipikus Levi’s nadrág 37 munkafolyamat során, körülbelül 1,575 méter anyagból, 191 méter cérnából, 5 gombból és 6 szegecsből készül.
Az 501-es volt az első farmernadrág, melyet hölgyek részére is gyártottak. Coco Chanel, Yves St. Laurent, Alexander Mc Queen és Marc Jacobs is szívesen viselték, a Time Magazin különkiadásában pedig a “Levi’s 501 jeans a XX. század legdivatosabb darabja” néven szerepel.

“Gyakran mondogatom magamnak, hogy bárcsak én találtam volna fel a farmernadrágot. Lenyűgöző, egyszerű, szexi, visszafogott – mindaz, amit a saját ruháimban is szeretek” – nyilatkozta a nemrégiben elhunyt Yves Saint Laurent.

Olvass tovább »