Chanel blog

Lenyűgöző tavaszi Chanel bemutató videóval!

Frissítve: 2011. febr. 26., 06:00 | Megtekintve: 3042

Idén tavaszra a Chanel megkerülhetetlenül grandiózusat alkotott. A párizsi showt óriási felhajtás övezte, zenekar, rengeteg modell, számos meghívott híresség és természetesen maga a helyszín, a Grand Palais. Nézzétek meg a videót!

Lagerfeld alkotta ruhakölteményekben közel 40 modell vonult föl, köztük hazánk büszkeségei, Rajzák Kinga, Mihalik Enikő, Srej Zsófi és Palvin Barbi. A ’60-as éveket idéző kollekció 20 perc alatt került bemutatásra, amit többek között Björk és The Verve számai kísértek a szimfonikusok előadásában.

Középen Ines de la Fressange, a Chanel első arca

Hódított a fekete szín

Olvass tovább »



Jó ötlet? Chanel ételhordó táska

Frissítve: 2010. aug. 7., 05:00 | Megtekintve: 4242

Egyetlen Chanel kollekcióból sem maradhatnak ki a megosztó darabok, amikről beszélhet a világ. Az "Elvitelre" feliratú doboztáska elég nagyot üt.

Az elvitelre kért ételeket vagy a helyben be nem fejezett maradékot tarthatnád elvileg ebben a táskában. Persze valószínűleg nem vetemednél rá, hogy ilyesmivel koszold össze, miután megtudtad az árát.

Olvass tovább »


Félkarú rabló ajánlgatja a Chanel cuccait

Frissítve: 2010. febr. 16., 11:31 | Megtekintve: 2954

Ha imádod a nyerőgépeket és a Chanel holmikat, illetve van egy iPhone-od vagy iPod touch-od, akkor minden összejött ahhoz, hogy tiéd legyen a legújabb divat-alkalmazás!

Betört a játékgép függő iPhone tulajdonos divatőrültek világába a francia divatház – már megjelent az iTunes Store-ban új alkalmazásuk, ami 2010-es kollekciójuk darabjait népszerűsíti meghökkentő ötletességgel. Próbáld ki online!

Olvass tovább »



Az 5 legszebb Golden Globe ruha

Frissítve: 2010. jan. 18., 13:05 | Megtekintve: 7336

Tegnap kapták meg a Golden Globe díjat az év legjobb színésznői, akik erre az alkalomra lehető legszebb, legkülönlegesebb darabjaikat húzták elő a saját- vagy divattervezőjük szekrényéből.

A díjazottak és szobrocska nélkül maradtak egyaránt kiöltöztek a vörös szőnyegre – bár érdekes módon az általunk legjobbnak ítélt ruhák viselői közül senki nem kapott Golden Globe-ot. De rajongóik szempontjából mégis nyertesek lettek, hiszen a hírességekkel zsúfolt gálán ők néztek ki a legcsodásabban.

Olvass tovább »


Chanel Haute Couture ruha - Te felvennéd?

Frissítve: 2010. jan. 2., 12:30 | Megtekintve: 4515

Haute Couture ruhákról az extrém bemutatók, hordhatatlan öltözékek juthatnak eszünkbe. De lehet, felvennénk mégis egy különleges alkalomra!

Ezt a darabot Chanel Haute Couture bemutatóján láthattuk. Bár nem utcai viseletre lett tervezve, viseli az aktuális trendjegyeket (pl. hangsúlyos váll). Bár extrém ruhának minősül, bizonyos helyre, alkalomra akár fel is vehető.

Olvass tovább »


Kirabolták a Chanel több üzletét is!

Frissítve: 2009. dec. 23., 12:07 | Megtekintve: 2670

Nézd meg, hogyan fosztják ki a Chanel-t a sorozatosan fizetés nélkül elmenekülő "vásárlók"! A stílusos Bonnie és Clyde páros egy 3 perces kisfilmben elevenedik meg.

Karl Lagerfeld legújabb kisfilmjének főszereplői, Lara Stone és Baptiste Giabiconi nem állítanak követendő példát a Chanel szerelmesei elé. Bár a filmen egyszerűnek tűnik csak úgy kirohanni a boltból fizetés nélkül, a hétköznapi vásárlók jobb, ha nem próbálják utánozni a mutatványt.

Olvass tovább »


Az 5 legdrágább karácsonyi ajándék divatrajongóknak

Frissítve: 2009. dec. 21., 12:33 | Megtekintve: 4756

Ha friss lottómilliárdos vagy, örvendeztesd meg szeretteidet egy autó árába kerülő válltáskával, mobillal vagy parfümmel a legnevesebb divattervezők szalonjaiból!

Nézd meg, milyen csinos kis apróságokat vehetnél meg egy jól felszerelt BMW vagy egy kisebb palota áráért a leghíresebb divatházak karácsonyi ajándéknak szánt alkotásai közül!

Olvass tovább »


Moziajánló: Coco Chanel hihetetlen élete

Frissítve: 2009. jún. 28., 16:18 | Megtekintve: 3087

Énekes, kurtizán, lázadó, divatikon: Coco Chanel életét mesélik el újra a franciák Audrey Tautou főszereplésével és eddig sosem látott részletekkel.

Június 25.-től játsszák a magyar mozik Coco Chanel címmel a legújabb, Gabrielle “Coco” Chanel nem mindennapi életét feldolgozó filmet. Az eredetileg Coco avant Chanel névre hallgató, francia alkotás címszereplője Audrey Tautou, aki az idei szezontól a a Chanel No. 5 illat hivatalos reklámarca is (az első Audrey-féle kisfilmet itt nézheted meg).

A Coco avant Chanel trailere:

A film szinopszisa a port.hu-ról:

“Egy közép-franciaországi kislány, aki árvaházba kerül a nővérével, és minden vasárnap hiába várja, hogy érte jöjjön az apukája.
Egy kávéházi énekesnő, elhaló hanggal, aki egy csapat részeg katona előtt lép fel.
Egy alacsony varrónő, aki egy vidéki szabó hátsó műhelyében szegi fel a ruhákat.
Egy kezdő kurtizán, aki túl sovány, és akinek menedéket védelmezője, Etienne Balsan nyújt a könnyűvérű nőcskék és az éjszakai császárok világában.
Egy szerelmes asszony, aki azt állítja, hogy sosem lesz senki felesége, különösen nem Boy Capelé, a férfié, aki pedig imádja.
Egy lázadó, akit a kora társadalmi elvárásai béklyóba zárnak, és aki a szeretői ingét hordja.
Ez Coco Chanel története, aki azelőtt testesítette meg a modern nőt, mielőtt azt kitalálta volna a világ számára.”

Találkozunk a moziban!


Top 5 legjobb divatbemutató 3 percben

Frissítve: 2009. jún. 3., 11:46 | Megtekintve: 3880

A legismertebb divatházak mindig egy lépéssel a világ előtt járnak - ezekkel a videókkal te is mindenki más előtt készülhetsz fel a közelgő trendekre!

Míg a világ legnagyobb része a nyárra készülve a bikini, napszemüveg és flip-flop trendeket böngészi, a legismertebb tervezők már túl is vannak 2009-es őszi kollekcióik bemutatóján. Persze nem nehéz a jövőbe látniuk, mivel a divat az ő kreációikhoz fog alkalmazkodni idén is.

A legnevesebb divatházak és luxusmárkák divatbemutatói közül kiválasztottuk az 5 legfontosabbat, amit mindenkinek látnia kell. A strandszezonra készülődés közben vess egy gyors pillantást ezekre a 2-3 perces videókra, így nem ér majd meglepetésként az őszi trendek alakulása.

Lássuk az ötös toplistát!

5. John Galliano

4. Prada

3. Chanel

2. Louis Vuitton

1. Christian Dior


Chanel No. 5 a színfalak mögül

Frissítve: 2009. máj. 22., 08:00 | Megtekintve: 1649

Az új Audrey Tautou-t szerepeltető Chanel reklámfilm készítésébe pillanthatunk be a forgatásról készült rövid videóval.

A múlt héten megjelent, romantikus Chanel No. 5 reklámfilm az interneten már körbejárta a világot, hamarosan pedig a tévében is láthatjuk Audrey Tautou-t az Orient Express-en száguldani Isztambul felé.

Addig is itt van ez a rövid videó a „Train de Nuit” készítéséről, amiben Audrey és Jean-Pierre Jeunet rendező is megszólal. Franciául tudók előnyben, de a forgatás képei és hangulata a szöveg tökéletes megértése nélkül is izgalmas.

Nézd meg a parfüm kollekciót a divatkatalógusban!