Jó ötlet? Chanel ételhordó táska

Frissítve: 2010. aug. 7., 05:00 | Megtekintve: 4242

Egyetlen Chanel kollekcióból sem maradhatnak ki a megosztó darabok, amikről beszélhet a világ. Az "Elvitelre" feliratú doboztáska elég nagyot üt.


Az elvitelre kért ételeket vagy a helyben be nem fejezett maradékot tarthatnád elvileg ebben a táskában. Persze valószínűleg nem vetemednél rá, hogy ilyesmivel koszold össze, miután megtudtad az árát.

A kínai stílusú feliratokat idéző betűtípus és az ázsiai gyorséttermekre jellemző dobozforma szürreálisan keveredik a Chanel darabok finom kidolgozottságával.

Ez a táska a Chanel Shanghai kiegészítő kollekció része, és mindössze $7,500 (kb. 1.587.000 Ft) az ára. Kínai kajás dobozért ez rettenetesen sok, és még egy Chanel táskáért is csak akkor elfogadható ár, ha azt valóban akarod és tudod hordani is.

Jó ötlet volt ez a táska a Chaneltől?



Kapcsolódó márkák: Chanel


Ajánljuk még

Felvennéd? Gameboy csőtop játékos lányoknak

Geek style - Te bevállalnád?

Bevállalnád ezt a táskát? Pasiknál biztos siker!

Bevállalnád? - Az igazi retro feeling

Hordanád? Szőrlabda táska


Kommentek

Kolli – 2010. aug. 17., 10:36

Én csak gratulálni tudok annak aki egy ilyet megvesz. Nem csak az hogy ronda de még nem is funkcionális. Használhatatlan. Mondjuk engem abszolút nem zavar, akinek van rá pénze és egy ilyen az álma az vegye...csak sosem fogom megérteni hogy a divat mért megy a használhatóság rovására....


Midnite – 2010. aug. 8., 11:56

A Chanel luxusmárka, nem az olcsóságáról híres, és egy bizonyos réteg megveszi milliókért a táskáikat, egyebeiket. Akinek van annyi pénze hogy ez nem gond, miért is ne?


netti – 2010. aug. 8., 11:01

,,Kínai kajás dobozért ez rettenetesen sok, és még egy Chanel táskáért is csak akkor elfogadható ár, ha azt valóban akarod és tudod hordani is."
What? Szóval a cikk író szerint másfélmillió elfogadható ár ha a táskát tudja hordani az ember és akarja? Én azt is rettenetesen soknak tartom! O_o

A cikkhez szólván: Jól néz ki, ötletes, pofás, de ki az aki megveszi ennyi pénzért? Nagyjából ugyanolyan lökött mint az aki kitalálta a kajás dobbozt. Am miért ilyen drága? Kivül ezöst berakású belül mega rany egy kis swarovski szendviccsel? De most komolyan...


Dorina – 2010. aug. 7., 13:56

Miért? Szerintem poén :-)


panka – 2010. aug. 7., 13:45

nem, hülye ötlet